ВДЪХНОВЕНИЕ

МОДЕРНИ УМИВАЛНИЦИ ЗА ХОРА, ТЪРСЕЩИ РАЗЛИЧНОТО

Мивките на Roca определят тенденциите в дизайна с оригинални форми и материали, като се превръщат в истински звезди на съвременните бани.

Някои решават да не спазват правилата… Модерните умивалници с оригинални форми, които не се подчиняват на традиционните представи за мивка с конзола, са добра отправна точка за тези, които искат да превърнат банята си в различно пространство, изпълнено с индивидуалност. Произведени от иновативни материали с изключителни характеристики и текстури и благодарение на дизайна, който ги кара да се открояват върху мебелните модули, новите умивалници Roca предлагат безкрайни възможности в елегантна цветова палитра.

Органични линии

Естествени като линията на хоризонта и овалната форма на яйцето, плавните, извити линии създават усещане за движение. Бразилският архитект Ruy Ohtake отдава почит на органичните форми в този умивалник върху плот. С много фини 5-милиметрови стени, умивалниците на Ohtake са произведени от Fineceramic® – материал, който е с 40% по-лек, но с 30% по-устойчив от традиционната керамика. Максималната деликатност и изтънченост се предлагат в овален формат. Освен това, мивките за баня от колекцията Ohtake предлагат широка гама от финишни покрития, за да задоволи всяка нужда. Тези, които предпочитат спокойната атмосфера, избират свежестта на бялото, бял мат или бежовото, докато привържениците на по-ярките нюанси избират перла, оникс или кафе.

Експлозия от цветове и форми

Със заоблени ръбове, авангардните дизайни се фокусират върху приятни и обгръщащи форми. Линиите на колекцията за баня Beyond се адаптират към модерните пространства с различни материали, покрития и форми. Умивалниците Totem се отличават със силното си присъствие и обем. Съвременна и неподвластна на времето, тази колекция за баня предлага необикновените характеристики на Fineceramic® и се вписва във всеки интериорен дизайн благодарение на широката си гама от цветни покрития. Покритието на мивката в цвят оникс и смесител в розово злато могат да бъдат идеалната комбинация за баня с градски интериор с индустриален привкус. А елегантността на перленото покритие е идеална за класически композиции, които искат да добавят малко цвят в банята.

Минимализмът заема централно място

Минимализмът и естествените линии създават отворени пространства и в банята, в които няма нищо излишно. Колекцията Inspira на Roca предлага умивалници с чисти и изящни линии. Изключително тънки мивки за баня с елегантен дизайн, произведени от Fineceramic®, с кръгли, меки или квадратни форми, които предоставят възможност за монтаж в плота с едва подаващи се ръбове или за впечатляващо присъствие – монтирани върху плота. Тези минималистични елементи значително увеличават естествената светлина в модерните бани, особено когато е заложено изцяло на белия цвят. За тези, които искат да акцентират с цвят, избрат очарователно покритие с цвят на кафе.

Бъдете смели мечтатели, двигатели на промяната, осмелете се да забравите за конвенционалното, в търсене на иновативни предложения за дома и банята. Възползвайте се от възможностите за избор от текстури, дизайнерски линии и цветове и изберете своя модерен умивалник за баня, който се отличава с дизайн, без да се отказва от изключителното удобство при ползване.

Сподели