Интелигентни тоалетни: решението за пълна хигиена

Технологиите и дизайнът се обединяват, за да доставят вода до най-интимните части на тялото ни с помощта на смарт тоалетни с персонализирани функции.

Ако водата присъства всеки път, когато търсите свежест и благополучие, защо да не я включите във всичките си рутинни дейности? С интелигентните тоалетни на Roca, почистването на деликатните части на тялото се превръща в преживяване на максимален комфорт, с лесна за използване технология. Благодарение на интуитивната и лесна употреба, смарт тоалетните позволяват на потребителите да персонализират функциите, според своите предпочитания. Освен това, благодарение на разнообразието от конфигурации и лесния си монтаж, тоалетната чиния с биде на Roca може да бъде монтирана във всяко пространство в банята, без излишни зидарски работи. Изберете интелигентната тоалетна, с която се идентифицирате, и направете още една крачка напред в търсенето на пълна хигиена.

In-Wash® - тоалетната, която ви измива с вода

Тоалетната In-Wash® на Roca доставя вода до най-интимните части на тялото ви за пълно анално и перианално почистване. Само с три бутона страничният ѝ панел позволява регулиране на основните функции за почистване и подсушаване. А ако се нуждаете от по-голяма точност при персонализирането на настройките, можете да използвате практичното ѝ дистанционно управление, за да определите температурата и налягането на водата или да дозирате въздуха за сушене. Освен това можете да регулирате до 5 позиции на подвижната дюза, която се почиства преди и след всяка употреба, за да осигури максимална хигиена.

 

Инсталацията на смарт тоалетната In-Wash® изисква само източник на ел. захранване и конвенционален извод за вода. С опция за монтаж на стената, моноблок, долепен до стената или с интегрирано казанче, тази интелигентна тоалетна с минималистичен дизайн се адаптира към всяка баня, без да оставя никакви кабели на показ. И като новост, сега можете да изберете и версията In-Wash® In-Tank®, с интегрирано в самата тоалетна чиния казанче, което прави инсталацията още по-лесна и позволява по-голяма свобода на движение.  Със стоящата на пода тоалетна In-Wash® In-Tank® можете да спестите до 9,5 см в сравнение с конвенционален моноблок, а с окачената версия – до 20 см в сравнение с конзолна тоалетна, която изисква монтиране с вградена в стената структура.

 

Освен това, тоалетната In-Wash® In-Tank® разполага с два бутона на дистанционното управление и на страничния панел за активиране на частично или пълно промиване. Технологията Soft Air задвижва водата към горната част на тоалетната чиния за пълно, ефективно и безшумно промиване. Иновативна система, която обединява дизайна Rimless Vortex® с два вида промиване – торнадо и каскада, за 360º поток в тоалетната чиния. Максимален капацитет на измиване при минимален разход на вода, съчетан с повърхност, която не задържа никаква мръсотия,  благодарение на изключителния емайл Supraglaze. Този трети слой, положен върху конвенционалната глазура, осигурява изключително гладка повърхност с нулева порьозност, която улеснява водния поток.

Multiclean® превръща вашата тоалетна в интелигентна тоалетна

Превръщането на конвенционалната тоалетна в интелигентна е толкова лесно, колкото и инсталирането на седалката Multiclean®, проектирана да се адаптира към повечето тоалетни Roca. С тази смарт седалка можете да инсталирате своя собствена интелигентна тоалетна, без никаква допълнителна зидария или ремонтни дейности, тъй като се нуждаете само от електрическа връзка и съществуващ извод за вода.

Освен това, във версията Premium, Multiclean® позволява на потребителите да променят температурата на седалката на три степени, което създава максимално усещане за комфорт.

Както виждате, няма оправдания за постигане на максимална хигиена в тоалетната. Чрез инсталирането на тоалетна чиния с водна струя или добавянето на седалка Multiclean® към традиционната ви тоалетна, интелигентните тоалетни на Roca съчетават естетика и комфорт, за да се адаптират към всяко пространство в банята. Защо да чакате?

Сподели