СЪВЕТИ

Изберете обзавеждане за баня, което ви подхожда най-добре

Мебелите като начин на живот

Не купувате миниван, ако не възнамерявате да имате деца, нито спортен автомобил, ако не си падате по високите скорости. Вещите ни говорят за нас. Те определят нашия вкус и възгледите ни за живота, изразяват стремежите и нуждите ни. При избора на мебел е необходимо да определим много повече от цвета или стила, трябва да знаем за кого е предназначен и какви нужди трябва да задоволи.

Victoria-N. Място за всичко и за всеки

Когато къщата е пълна с хора, всеки сантиметър е от значение. Victoria-N е мебел с две просторни чекмеджета, които могат да бъдат увеличени до три в семейната модификация. Можете да комбинирате с овален или квадратен умивалник, дизайнът предлага голяма вместимост за съхранение със съвременен вид. За повече практичност, колекцията се допълва със закачалки за халат и стойки за кърпи, за пълен завършек в банята.

Victoria-N

Prisma. Удоволствието да подреждаш

Има хора, чиито живот е подчинен на реда. Хора, за които всеки предмет има определено място, а всяко място е избрано поради конкретна причина. Prisma е колекция мебели за баня, предназначена за интелигентно съхранение. От интегрирания рафт на асиметричния умивалник, през скритото чекмедже за съхранение на малки предмети, до емблемата на неговата практичност – мобилните отделения. Всички те позволяват подреждането на съдържанието в чекмеджетата според предпочитанията на потребителя.

Prisma

Inspira. Твоят стил, твоята баня

Сложността на материалите и формите определя Inspira като колекция, базирана на дизайна. Изключително фини умивалници от Fineceramic®, интериорно осветление със сензор за движение и иновативни покрития като текстуриран градски дъб или градски дъб с тъмно огледало, са само част от акцентите на колекцията, предназначена за любителите на минималистичния дизайн и малките детайли.

Inspira

Stratum-N. Новият израз на комфорта

Всеки, който следи и се възхищава на иновациите, трябва да го включи в живота си. Stratum-N е мебел, която най-добре определя ангажимента на Roca към новите технологии и е идеалното решение за тези, които искат да имат най-новите постижения в домовете си. Комфортът е в основата на последното постижение на Roca в дизайна на мебели. Комфорт, който включва Bluetooth® говорители, допълнителен контакт и вътрешно осветление. Безпрецедентни предимства, предназначени да ни съпътстват в постигането на едни по-удобни хигиенни практики.

Stratum-N
Сподели