СЪВЕТИ

ИДЕИ ЗА ПРОМЯНА НА ВАШИЯ СМЕСИТЕЛ : ДИЗАЙН, ФУНКЦИИ И ПОКРИТИЕ

Има толкова различни стилове смесители, колкото и домове. Изберете този, който най-добре се адаптира към вашите нужди.

Класически, минималистичен, безконтактен или цветен … Смяната на смесителя ви позволява да модифицирате пространството в банята или да добавите технологии за по-голяма безопасност и ефективност във вашите ежедневни хигиенни ритуали. Roca ще ви предложи широка гама смесителни батерии, за всякакви видове стилове и нужди.

Ако искате всеки детайл да се впише идеално в цялостния стил на дома, дизайнът ще бъде съществен елемент при избора ви. Например смесители с две ръкохватки със звездовидна форма ще паснат идеално в домовете, които се обръщат към дизайна от миналото. Тези, които търсят модерното, избират минималистични или геометрични линии. По-динамичните потребители ще изберат дръзки форми или ще експериментират с цвят – титаново черно, розово злато или черен мат на ексклузивното покритие Everlux.

Що се отнася до ефективността, иновативните смесители на Roca ви предлагат спестяване на енергия за рационално използване на ресурсите. Системата Cold Start предотвратява нежеланото включване на бойлера, тъй като при неутрална позиция на ръкохватката, от батерията потича студена вода. От друга страна, технологията Softurn® осигурява високо ниво на прецизност и плавно движение на ръкохватката при смесване на водата. Да не говорим за интегрираните ограничители на дебита, които осигуряват значително намаляване на консумацията на вода.

И накрая, ако искате да постигнете повече безопасност и хигиена в пространството в банята, безконтактните решения ще ви позволят да пуснете и да спрете водата от смесителя на мивката, без да използвате ръцете си. Със сензори за движение в основата на батерията или в чучура, електронните смесители на Roca активират водния поток. Могат лесно да бъдат инсталирани с батерии или включени към електрическата мрежа.

Insignia, цвят и изтънченост

Със стилнa странична ръкохватка, Insignia осигурява изтънченост и авангарден дизайн, заедно с решенията си за енергийна ефективност като системата Cold Start и технологията Softturn®. Благодарение на покритието си Everlux, можете да избирате от оригинални цветове като Titanium Black, Rose Gold и brushed Titanium Black.

Pals, прецизността на джойстика

Деликатният и ергономичен джойстик на Pals позволява на потребителите да получават желаната температура на водата с максимална точност и малко усилия. Ексклузивното покритие Evershine осигурява дълготраен блясък на този модерен смесител въпреки използването му. Той е изключително издръжлив и благодарение на защитния механизъм около дръжката, който предотвратява филтрирането на водата в патрона.

Loft, двуръкохватков модернизъм

Ако търсите модерен двуръкохватков смесител, Loft разполага със звездообразни дръжки, с подчертано извит чучур и опция за вграждане в стената. И за да избегнете докосването с ръце, може да изберете безконтактни модели със сензор, интегриран в чучура.

Carmen, с усещане от миналото

Двуръкохваткови смесители с дръжки във формата на звезда и извити линии, които ви връщат към 40-те години на миналия век, са ключът от колекцията, която пътува във времето. Carmen подчертава класическия стил, като се възползва и от иновациите, като покритието Evershine за дълготраен блясък, например.

Naia, геометрични фигури

Благодарение на внимателната комбинация от плавни и цилиндрични форми, Naia се вписва в минималистични бани с изчистен дизайн. Смесителите от тази колекция имат системата Softurn®. Може да избирате между хромираното покритие на Evershine или покритието Everlux: Титаново черно, Розово злато или Черно мат.

L20-E, безконтактно решение

Със сензор за движение в основата на чучура, L20-E гарантира максимална хигиена, без да докосвате повърхността на смесителя. С гладки и фини извивки, този електронен кран разполага с покритието Evershine за дълготраен блясък и позволява на потребителите да изберат предварително температурата на водата (студена или предварително смесена).

Сподели