ВДЪХНОВЕНИЕ

ИДЕИ ЗА САМОСТОЯТЕЛНА БАНЯ КЪМ СПАЛНЯТА

Смарт мебели за баня, огледала с осветелние и душ-глави за създаване на вашия собствен рай.

Тъй като вашата спалня е вашето малко убежище, където искате да имате всичко, от което се нуждаете и ви прави щастливи, самостоятелната баня е най-добрата опция за създаване на пространство, където вие диктувате правилата. Интегрирана в спалнята и достъпна само през нея, банята в спалнята е винаги свързана с търсенето на уединение. Днес ви окуражаваме да я персонализирате с мебели, свързани с телефона, ободряващи решения за душа и смарт огледала, които ще ви накарат да искате да останете там завинаги.

Спалня с баня и смарт мебели!

Когато проектирате собствена баня, търсите лично пространство в стаята си, което ще ви осигури максимално удобство и ще направи живота ви по-лесен. Какъв по-добър начин да постигнете това, освен с мебели за баня по последна технология? Истински забележим по отношение на свързаността, Stratum предлага не само допълнителен контакт и изтънчено интериорно осветление, а също така и Bluetooth® колони, които можете да свържете към смартфона си. Представяте ли си го? Сега можете да се обръснете или да изсушите косата си докато слушате любимите си песни и можете бързо да намирате всичко, от което се нуждаете, благодарение на светлината и практичната система за съхранение, включваща чекмеджета в различни размери, дори и едно скрито за вашите ценности.

LED осветление

Тъй като невинаги искаме едно и също и тъй като банята в спалнята може да бъде и баня за двойки, фактът, че всяко решение може да задоволи различни нужди определено допринася за комфорта. Няма по-добър начин да постигнете това от огледалото за баня Prisma, което не само позволява на потребителя да наглася интензитета на светлината, но и да противозамъглява огледалото, благодарение на притовозамъгляващата плака.

Душ-глава: перфектното време за усамотение

Понякога ви се иска да изберете какво да правите, но в има моменти, кокато искате просто да забравите всичко… Идеални да подслонят мислите и тревогите ви, душ-главите Raindream са създадени за вашата релаксация. Намерете убежище в собствената си баня, застанете под потока на водата с включена „дъждовна“ функция и се хипнотизирайте от кръглия или квадратния дизайн в различни размери. Уверете се сами как различната форма на водата може да ви донесе комфорт и изцяло да промени настроението ви.

Сподели