СЪВЕТИ

ИДЕИ ЗА ИЗБОР НА ТОАЛЕТНА

Открийте наличните модели тоалетни и изберете тази, която най-добре подхожда на банята ви.

Това, че един елемент е задължителен, не означава, че трябва да се пренебрегва. Ако обмисляте да закупите тоалетна, трябва да знаете, че точният модел може да промени изцяло стила на банята, да допринесе за илюзията за широко пространство и дори да се превърне във ваш партньор в постигането на максимална хигиена. Представяме ви 5 алтернативи, които да ви помогнат да изберете тоалетната, от която наистина се нуждаете…

Тоалетни чинии за моноблок

Най-разпространеният модел тоалетни имат казанче на тоалетната чиния, като по този начин отделните елементи са свързани в цялост. Монтажът е върху пода. Може да изберете версията, която е допряна до стената, за да спестите място и да елиминирате онези ъгли, в които може да се събира мръсотия. Погледнете нашите тоалетни чинии за моноблок.

Окачени тоалетни чинии

Тъй като имат вградено казанче и са монтирани до стената, окачените тоалетни чинии правят чистенето по-лесно и са идеални, за да направят малката баня да изглежда по-голяма.

Тоалетни чинии за високо казанче или вградено казанче

При тези модели, основата на тоалетната стои на пода, но казанчето е отделено от тоалетната чиния. Има два варианта за казанче: можете да го вградите в стената, за да спестите място и да увеличите чувството за простор в банята или да се спрете на по-традиционната версия и да изберете високо казанче, окачено на стената и видимо.

Тоалетни с вградено казанче

По-лесни за монтиране, моделите с вградено казанче са иновативни заради казанчето, вградено в самата тоалетна чиния, като по този начин се избягва визуалното въздействие на традиционните казанчета или работата по поставянето на вградените. Благодарение на ексклузивната технология Soft Air, чрез система на впръскване на въздух водата се избутва от казанчето към горната част на тоалетната чиния и по този начин постига ефективно и тихо измиване.

Wellnes тоалетни

Моделите Wellness тоалетни променят коренно концепцията за тоалетна, като съчетават функциите измиване и подсушаване, за да осигурят максимална интимна хигиена. Те не само включват анално и перианално почистване, но освен това позволяват избор на налягането на водата или температурата на въздуха и водата, за да предложат изцяло регулирано преживяване.

Сподели