СЪВЕТИ

ЗАЛОЖЕТЕ НА БЕЗКОНТАКТИ УРЕДИ В БАНЯТА, ПРИ ТОВА БЕЗ ДА Е НУЖЕН ИСТИНСКИ РЕМОНТ

По-лесно е, отколкото можете да си представите. Без зидария или дълги отлагания, възползвайте се от иновациите, за да постигнете по-добра хигиена в пространството на банята.

Изправени пред нова парадигма, при която хигиената е на първо място, може би обмисляте как чрез технологиите в банята да избегнете контакта с ръце. Ако мислите да се възползвате от безконтактните решения във вашия дом или офис, ще се радвате да научите, че може да го направите без никакви мокри строителни процеси. Roca разработи смесители със сензор за присъствие, които работят с батерии, електронни механизми за тоалетното казанче, които не се нуждаят от ел. захранване, както и автоматични вентили за промиване, съвместими с повечето модели писоари. Без ремонти и само за няколко минути може да превърнете банята си в много по-хигиенично и, следователно, безопасно пространство.

Електронни смесителни батерии

Замяната на конвенционален смесител с електронен е толкова проста, че ще бъдете изненадани от това колко бързо можете да подобрите хигиената в своето ежедневие. Освен това няма да ви е необходим електрически контакт в близост, тъй като смесителите със сензор могат да работят и с алкални батерии. Ако се спрете на смесител за монтаж върху плот, можете да изберете измежду моделите L20-E и L70-E, със сензор за присъствие в основата, или електронен кран на батерии Atlas, чийто инфрачервен детектор е скрит в чучура.

Безконтактен бутон за пускане на водата в тоалетната

За да имате максимална хигиена в тоалетната, Roca предлага иновативно решение, което изисква само смяна на традиционния бутон за пускане на водата с електронен. Универсалният механизъм за двойно отмиване EM1 активира казанчето благодарение на сензор за движение. По този начин, с прост замах на ръката и без докосване на която и да е повърхност, се активира необходимото количество вода за измиване на тоалетната чиния. Съвместим с повечето модели тоалетни казанчета на Roca, с отвор с 40 мм за бутона, механизмът EM1 е идеален за навлизане в света на новите технологии, грижещи се максимално за вашата хигиена.

Електронен флуксор за писоар

В обществените тоалетни, например в ресторанти, хотели и офиси, електронният флуксор позволява измиването на писоара без директен контакт на ръцете с бутони. Без да се налагат ремонти, Sentronic се адаптира към повечето модели порцеланови писоари с горно захранване с вода. Ще трябва само да замените традиционния механизъм с бутон със сензор за движение. Благодарение на системата си с батерии, Sentronic работи без нужда от ел. захранване и следователно инсталирането му е още по-лесно.

Сподели