СЪВЕТИ

ДУШ КОРИТА С ПРОТИВОПЛЪЗГАЩО ПОКРИТИЕ: НОВИ МАТЕРИАЛИ И ДИЗАЙН

Roca напредва по пътя си към съвършенството с изключителни материали за душ корита с противоплъзгащи свойства, които съчетават дизайн и безопасност в едно.

Меко и зареждащо като разходка в гората…Толкова приятно е усещането, което носят противоплъзгащите душ корита на Roca при допир с кожата ни. Вълнуващи предложения, които отново свързват сетивата ни с най-автентичните текстури, без да се отказват от изключителните характеристики за безопасност, устойчивост и хигиена. Произведени от ексклузивни материали, които предлагат възможност за изрязване по размер, тези изделия ще придадат чар и функционалност на всяко пространство в банята. Открийте уникалността на Senceramic®, Stonex® и Surfex® и изберете най-добрия партньор за вашата баня. 

Senceramic®, ново ниво на керамика

Roca усъвършенства формулите си за порцеланови изделия, като създаде Senceramic® – материал с противохлъзгащи свойства, от който се произвеждат душ коритата Cratos. Хигиенична по начало, керамиката е много лесна за почистване, тъй като нулевата ѝ порьозност предотвратява абсорбирането на влага или разпространението на бактерии.  С приятна на допир текстурирана повърхност, Senceramic® е устойчив на абразивни продукти и ултравиолетова светлина, поради което запазва свойствата си във времето. Освен това, и благодарение на ултра тънкия си формат, душ коритата Cratos могат да се монтират на нивото на пода, за да се създаде изискано душ пространство, изпълнено с индивидуалност. Коритото в матово бяло, бежово, кафе, перла и оникс предлага безкрайни възможности за комбиниране с други елементи в пространството на банята. Центриран отводнителен канал с едва забележима кръгла форма и правоъгълен дизайн допълват това керамично душ-корито, предлагано в десет различни размера, вариращи от 1000 x 700 mm до 1800 x 800 mm.

Stonex® - разнообразие и здравина на камък

Както природата понякога може да бъде подобрена, така и Roca разработи ексклузивна смес от висококачествени смоли и минерални частици, за да създаде Stonex® – изключително твърда формула, използвана при производството на шистови душ корита с подобрени характеристики. Иновативен материал с противоплъзгаща, грапава текстура, която създава много естествено усещане при допир. Устойчиви на износване, обезцветяване или химически агенти, душ коритата от Stonex® гарантират дълготрайност и се почистват лесно благодарение на нулевата си порьозност. С ултратънък формат, който се интегрира перфектно в пода на банята, този материал е толкова универсален, че предлага безкрайни възможности за дизайн на различни модели.

With a modern rectangular design, Aquos features the option of an exposed metal grid or one that is С модерен правоъгълен дизайн, душ коритата Aquos предлагат опция за открита метална решетка или такава, която е скрита под капак от същия материал. С иновативна текстура си текстура, имитация на дърво, коритата Helios се отличават с елегантността на линиите си и дискретността на централния компактен отводнителен канал. under a cover in the same finish. With an innovative wooden texture, Helios stands out for the elegance of its lines and the discretion of a central compact drain.

И накрая, душ коритата от колекция Terran възпроизвеждат релефа на камъка в квадратна или правоъгълна форма или четвърт кръг, като позволяват монтаж със или без рамка. Що се отнася до покритията, всички модели се предлагат в седем нюанса: бяло, бежово, перлено, шисти, кафе, оникс и черно. Освен в тези цветове, душ коритата Helios се предлагат и във варианти Състарено дърво и Светло състарено дърво.

Сподели