СЪВЕТИ

ВГРАДЕНИ СМЕСИТЕЛИ ЗА ДУШ ИЛИ УМИВАЛНИК: ЕЛЕГАНТНОСТ В МИНИМАЛНО ПРОСТРАНСТВО

Смесителите на Roca продължават да подобряват представянето си, без това да е за сметка на дизайна, с най-малко въздействие върху банята, благодарение на универсалната система RocaBox

Намирайки се по средата между класическата конфигурация и най-модерния дизайн, в завръщането си към най-харизматичните ремонти на банята, вградените смесители за душ и мивка съчетават стил и комфорт в минималното пространство. Вградени в стената с универсалната система RocaBox, тези смесители за душ и мивка не се открояват само със заемането на по-малко място, но са и по-лесни за почистване, тъй като не са изложени на въздействието на варовика. Ако се спрете на малките смесители на Roca, опознайте до 7 колекции, които ще ви изненадат с оригиналния си дизайн, винтидж или модерни смесители, които включват най-съвременни функции за по-голям комфорт и ефективност в банята.

INSIGNIA

За градските души с изтънчен нюх… Ако търсите смесители за баня, които, подобно на вас, излъчват индивидуалност, Insignia предефинира тънката си дръжка както в своите вградени смесители за мивки, така и в предложенията си за душ и вана. Ако идентифицирате стила с елегантността на формите, изберете тези дизайнерски смесители, които ви позволяват да отидете отвъд и да добавите цвят с тяхното титаново черно покритие.

Beyond

NAIA

Минималистичен характер… Тъй като колекция от фини и прости линии може да постави нови стандарти, Naia ви кани да изберете вградените смесители за душ и умивалник в Титаново черно. Така нейното основно предложение, с квадратни и извити линии, ще се превърне в най-съблазнителния елемент на вашата баня.

Naia

CARMEN

Събужда чара на отминали времена… Емоционалното очарование на миналото… Сред винтидж смесителите на Carmen можем да намерим опция за изискан чучур за стенен монтаж, комбиниран с две кранчета във формата на звезда. Като отличителна черта на тази колекция, ние откриваме криволичещите й викториански ръбове и белите детайли в двуръкохватковите лостове.

LOFT

Традиционната двуръкохваткова смесителна батерия, пригодена за нашето време… Естествено, двойната кръстосана дръжка на колекцията Loft е отличителен белег на тези вградени смесители, с изключение на модерните ѝ смесители с автоматичен сензор. Ще се влюбите в авангардния ѝ дизайн, чистата струя на нейните модели за мивка, както и в перфектното подравняване на друтъкохватковите лостове  и термостатичните предложения за вана.

Loft

PUZZLE

Удоволствието от хидромасажен душ… Термостатичните смесители от Puzzle може да включват превключвател с до 5 начина на отваряне и затваряне. Вградени смесители, които ще ви позволят да изберете различни душ и хидромасажни опции за индивидуално изживяване

PUZZLE

T-1000

Напълно изработени по поръчка термостатични смесители… с перфектна температура за секунди и възможност за избор на покрития. С ясна отговорност за вашето благоденствие, T-1000 ви позволява да определите идеалния за вас термостатичен смесител, не само с предложенията за квадратни или кръгови лостове, но също така и с кръглия си размер, наличен в черен металик.

T-1000
Сподели