ВДЪХНОВЕНИЕ

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ, КОИТО ИЗГРАЖДАТ ХАРАКТЕР

Изберете релси за хавлии, сапунерки и полици за модерна или винтидж баня.

Има хора, които оставят следа само с поглед или прост жест, без видимо намерение да го правят. Аксесоарите за баня могат да станат този уникален елемент от вашата индивидуалност. Ако винаги сте мечтали за винтидж баня, сега можете да изживеете елегантността на класическия стил и да усетите всеки детайл като отражение на вашия характер. От друга страна, ако се идентифицирате с модерна баня, ще бъдете завладени от изтънчеността на най-иновативния градски дизайн.

Carmen: винтидж акесоарите за баня възвръщат своя блясък

Колекция, която отдава почит на великолепния Roca умивалник от 40-те, трябва да включва също толкова завладяващи аксесоари за баня. Със своите изтънчени извивки и уникалните барокови ъгли, Carmen аксесоари притежават тази несъмнена ретро аура, която ще ви помогне да декорирате класическата баня, която сте търсили. Ще откриете, че не само блестящият метал на закачалките или релсите за хавлия ще съживят спомените, същото се отнася и за керамичните аксесари за баня в порцелан, като сапунерките и дозаторите за течен сапун.

Tempo: модерни аскесоари за баня за всички нужди

Това, че аксесоарите за баня са функционални, не означава, че дизайнът е трябва да се пренебрегва. Със своята минималистична концепция, Tempo аксесоари изпъкват не само с устойчива повърхност в бляскав хром, но също и с изтънчена комбинация с полупрозрачно стъкло. За да се адаптира към всички нужди, Tempo предлага решения за модерна баня в различни размери, като релси за хавлии и полици.

Сподели