СЪВЕТИ

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ В ЧЕРЕН ЦВЯТ: БЪДЕТЕ В КРАК С ПОСЛЕДНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ

Ако Tempo и Rubik са ви пленили с модерните си аксесоари за баня, сега тези колекции обновяват своята палитра от артикули с черни релси за кърпи и сапунерки в най-елегантния и изтънчен цвят.

Ако търсите нови начини да се откроите, черните аксесоари за баня представят модерния си завършек в линиите Rubik и Tempo. Техните предложения за аксесоари за баня, които се монтират на стена, върху плот или се поставят свободно на пода, се открояват с изключително очарование в цвят Титаново черно. Изберете сапунерки, полици, релси за кърпи или други аксесоари за баня и в хром гланц, които предлагат вариант за монтаж и без пробиване на стената.

Оригинални аксесоари за баня за подредба на тоалетни принадлежности

Ако търсите модерни аксесоари за баня, които не само да ви помогнат с подредбата, но и да се превърнат във визуален център в зоната на умивалника, изберете сапунерка или диспенсър за сапун в черен цвят. Монтирани на стената или свободно поставени, тези аксесоари се съчетават чудесно с контейнери за съхранение с класическо хромирано покритие. Някои от аксесоарите за баня предлагат вариант и за монтаж с двойно залепваща лента, без пробиване на стените. Колекцията Tempo  ще ви изненада с широка гама от артикули в различни размери, включително двойна въртяща се релса за кърпи.

Черни аксесоари за баня за всички нужди

Освен аксесоари за тоалетни принадлежности, вече имате още по-голямо разнообразие с продукти за банята в цвят Титаново черно. Ако не обичате да оставате незабелязани, ще се влюбите в новите метални стойки за чаши и черните държачи за тоалетни четки от колекцията Tempo. Също така черните поставки за тоалетни ролки с или без капак на линията Rubik, които можете лесно да монтирате като самозалепващи се аксесоари за баня.

Сподели