СЪВЕТИ

ТЕРМОСТАТИЧНИ ХИДРОМАСАЖНИ КОЛОНИ – ИНОВАЦИЯ И КОМФОРТ

Произведени от меката текстура на Surfex®, Evolution и Essential ви канят да се насладите на безкраен хидромасажен душ, винаги с перфектна температура.

Природата в най-чистата си форма заявява своята забележителност в Evolution и Essentialтермостатични хидромасажни колони от Roca. Утешителната ласка на водата сега се допълва от специалната минерална текстура от Surfex® – текстура, която оформя тези душ колони по безпрецедентен начин. Всеки детайл е внимателно избран за вашия комфорт: душ главата, която ще ви обгърне изцяло, каскадата, комбинирана с хидромасажните джетове, модерния термостатичен смесител… Ако сте готови да се откъснете, ние ви даваме хиляда и една причини да откриете Evolution и Essential и да се потопите в нов начин на разбиране на благоденствието.

Душ глава с дъждовен ефект

Душ главите винаги ни карат да се почувтваме по-добре, когато започваме деня си или преди да отидем в леглото. И колкото по-големи са и колкото повече водни изходи имат, толкова по-възстановителен става този момент на откъсване от реалността. Подгответе се да преоткриете удоволствието от дъждовния ефект с хидромасажни колони Evolution и удължете тези уникални моменти на релаксация колкото пожелаете.

Каскадна вода и терапевтични хидромасажни джетове

Докато водата ви облива, няма нищо по-приятно от това да я оставите да подейства върху тези части на тялото, които се натоварват най-много в ежедневието. Стратегически разположена, водната каскада на Evolution ще повлияе директно върху прешлените и може да я комбинирате с хидромасажни джетове за директно въздействие върху гърба и кръста. Цялостна хидротерапевтична сесия – напълно постижима, без да напускате дома.

Термостатична душ колона

Оставете внезапните промени на температурата в миналото, защото Evolution и Essential имат технологията Бърза реакция, която осигурява перфектната температура веднага, само за няколко секунди. Изберете точните градуси, които искате за своя хидромасажен душ и използвайте тънката душ слушалка, за да подобрите личното си преживяване в банята.

Сподели