ВДЪХНОВЕНИЕ

ИСКАТЕ ДА РЕМОНТИРАТЕ БАНЯТА, НО ИМАТЕ ОГРАНИЧЕН БЮДЖЕТ? НЕКА ВИ ПОМОГНЕМ ДА СБЪДНЕТЕ ЖЕЛАНИЕТО СИ

Ако планирате ремонт на банята на добра цена и търсите резултат, който да остане в перфектно състояние и след години, Roca предлага решения и продукти за създаване на идеалното пространство.

Тъй като обновяването на дома ви не трябва да бъде недостижима мечта, с Roca ще можете да ремонтирате банята, без да влагате големи суми, с увереността, че ще инсталирате висококачествени и трайни материали и продукти. Повече от век Roca помага на семействата да създават своите пространства за баня. В актуалния каталог на компанията ще откриете разнообразни колекции за баня от санитарен порцелан, изключително функционални мебели и богат избор от смесителни батерии, душове и аксесоари, които ще улеснят живота ви, без да се отказвате от дизайна и най-новите тенденции. Последвайте ни, докато разглеждаме внимателно избрани предложения, за да направим достъпно обновяването на банята с гаранцията за качество от Roca.

Колекция The Gap, изключителни решения

Практична, елегантна и многофункционална, колекцията за баня The Gap включва различни предложения, подходящи за всеки бюджет. Произведени от санитарен порцелан, мивките, тоалетните чинии и бидетата запазват блясъка и свойствата си непроменени във времето благодарение на изключителната глазура на Roca – формула, която гарантира хигиена и устойчивост, въпреки високите температури или използването на абразивни продукти.

 

Стенните умивалници могат да се монтират с конзола или полуконзола и се предлагат с широчина от 350 до 650 мм, за да се адаптират към всякакъв вид и размери бани. Колекцията предлага също модели мивки за стенен монтаж, с голям керамичен плот от едната страна или или с място от двете страни на умивалника, където да поставите тоалетните си принадлежности. Серията за баня The Gap предлага също умивалници за монтаж в или върху плот, с обли или четвъртите форми, с различни размери – от 390 до 600 мм, както и модел мивка за полувграждене, с размери 560 x 400 mm.

 

При тоалетните чинии и бидетата първата стъпка е да изберете заоблен (Round) или квадратен (Square) дизайн, а след това и вида на монтажа. Тоалетната чиния може да бъде тип „моноблок“, включително долепена до стената, за да осигури повече пространство в банята; за монтаж на пода – с високо или вградено казанче или пък конзолна тоалетна, за монтаж с вградена в стената структура с казанче. Колекцията за баня The Gap предлага също компактни тоалетни, за да се използва максимално наличното пространство, както и варианти с комфортна височина, идеални за потребители с намалена подвижност. А за да се направи още една стъпка напред не само по отношение на дизайна, но и на хигиената в банята, The Gap предлага и римлес модели – тоалетни чинии без вътрешен ръб, което улеснява почистването.

Мебели за баня – практичното решение

Шкафът за баня осигурява практично място за съхранение на вещите ви, като същевременно може да внесе допълнителна свежа нотка в дизайна на банята. Разгледайте разнообразните решения мебели за баня от колекция The Gap, изработени от висококачествени, влагоустойчиви материали и сертифицирани механизми за плавно затваряне на чекмеджетата и вратичките. Широчината им варира от 500 до 1200 mm, като компактната версия е с дълбочина от едва 380 mm. Може да изберете мебел Unik, който се предлага в комплект с мивка с голям керамичен плот, или да направите комбинация от мебел за баня и умивалник по ваш избор, който се монтира върху плота на шкафа. Сетът органайзери, които пасват перфектно към размера на чекмеджетата, ще спомогне вещите ви в банята да бъдат винаги подредени. Петте различни варианта на фурнир и покрития, в които се предлагат мебелите The Gap – сиво антрацит гланц, светло сиво, северен дъб, дъб, бяло гланц, предлагат богати възможности за персонализиране дизайна на банята.

За цялостен хармоничен ансамбъл, допълнете обзавеждането за баня с огледало Eidos с вградено LED осветление и опция за отопление против запотяване, или пък с огледало Luna и аплик с LED осветление.

Ако търсите практично, но бюджетно решение, разгледайте предложенията за шкафове за баня от колекция VictoriaN на Roca.  Със своите габарити от само 250 х 450 mm, мебелът Mini пък ще намери място и в най-малката баня, както и в банята за гости.

Смесители Cala, максимална функционалност

Смесителните батерии от новата колекция Cala на Roca съчетават естетика, функционалност и комфорт и ще ви допаднат, ако обръщате внимание на всеки детайл в банята. Батериите от колекцията се предлагат в актуалния цвят черен мат или във вариант хром гланц, със система Cold Start и вграден ограничител на дебита до 5 литра/ минута при смесителя за мивка, което гарантира допълнителна икономия от сметките за вода и енергия след ремонта на банята.

В новата колекция от смесителни батерии Cala ще откриете няколко различни височини на смесителя за мивка, както и вградени смесители за вана и вана душ.

Душ корито Terran, богатство от цветове и текстури

С широка гама от цветове, Terran е модерно душ корито с възможност за персонализиране. Неговата текстурирана и противоплъзгаща се повърхност отдава почит на повърхността на камъка и се предлага в седем финиша: бяло, бежово, перлено, шисти, кафе, оникс и черно. Произведени от изключителната смола Stonex® на Roca, душ коритата Terran са много устойчиви на износване и UV светлина и запазват цвета си непроменен с течение на времето, дори и при използването на абразивни продукти. Коритото се предлага в различни размери, може да бъде изрязано до размера на наличното пространство и разполага с възможност и за монтаж с рамка.

Аксесоарите – детайлите, без които не може нито една съвременна баня

С класическо хромирано покритие, в актуалния цвят черно мат или с ексклузивните Everlux цветове – титаново черно и розово злато, с обли или правоъгълни форми, аксесоарите за баня на Roca предлагат решения за всеки стил на интериорния дизайн. За по-голямо удобство, повечето колекции предлагат 2 опции за монтаж: с винтове или с двойно залепваща лента, така че да не се налага пробиване на плочките в банята, като тази система за закрепване може да издържи статично натоварване от 5 kg . Закачалките за халати, стойките за кърпи, поставките за тоалетна хартия и държачите за четки за тоалетна ви позволяват да проектирате функционално обновяване на банята с фокус върху всеки детайл. Дали ще изберете бюджетен вариант аксесоари за баня от сериите Cubica и Classica, черни аксесоари от новите колекции Hotels Round и Hotels Square, подходящи както за дома, така и за хотелската баня, или изтънчения дизайн на аксесоарите за баня Tempo с ексклузивните цветни Everlux покрития, може да сте спокойни, защото дълготрайният блясък и качеството на изделията носят гаранцията на Roca.

Сподели