ВДЪХНОВЕНИЕ

СЪЗДАЙТЕ НОВИ ДИЗАЙНЕРСКИ КОМБИНАЦИИ

Изпълнете банята си със стил, като инсталирате продукти с цветни покрития, които придават характер и изтънченост и ще превърнат това пространство в продължение на вашия чар и индивидуалност.

Дойде време да затворите очи, да помислите какво искате да промените и да направите още една крачка напред в избора на детайли за пространството на вашата баня. Това е моментът да изберете перфектния цвят и да направите уникални комбинации, благодарение на голямото разнообразие от смесители, вани, умивалници и душ кабини, които Roca предоставя на ваше разположение. Възползвайте се от разнообразието от цветни изделия за баня, които ще ви позволят да отразите своята чувствителност. Позволете на творчеството да ви завладее и използвайте цветовата си палитра…

Оникс и розово злато - перфектната комбинация

Изборът на правилните покрития е ключът към създаването на изключителна атмосфера в банята. Смесителите с покритие Everlux се предлагат в титаниево черно, розово злато и матирано титаниево черно, за да ви позволят да изберете най-добрата комбинация с покритията на порцелановите изделия в банята. Изберете привлекателния метален оттенък на розовото злато в колекциите смесители като Insignia или Naia и комбинирайте с очарованието на Оникс за изделията от санитарен порцелан.

 

За пространството в банята можете да изберете практичен и безопасен термостатичен смесител като T-1000 Round и да го допълните с ръчен душ Stella Stick и душ-глава RainSense с дъждовен ефект. Ако търсите колона, която се отличава със своя дизайн и универсалност, изберете Even-T във варианта Round с рафт. И за да вземете предвид всеки детайл, персонализирайте още повече пространството в банята си с черни аксесоари за баня, като например закачалки за кърпи или халати от колекциите Rubik или Tempo.

Комбинация от текстури и покрития

Отдайте се на удоволствието от Surfex®, изключителния материал на Roca, който позволява производството на изделия с абсолютно гладка повърхност, с матова текстура и много приятни на допир. С иновативен дизайн, колекцията Beyond включва овални, свободно стоящи вани в три варианта, за да ви помогне да изберете тази, която най-добре се адаптира към вашето пространство. А с Alena ще разполагате със свободностояща вана с овална форма, която добавя нотка на изтънченост към банята. Бъдете готови да изберете външното покритие в цвят, който най-добре се съчетава с порцелановите изделия като тоалетната, мивката и бидето в банята ви. В много модерен стил, колекциите Inspira and Beyond предлагат шест различни цветови варианта – бяло, матово бяло, бежово, перлено, кафе и оникс – за да дадете воля на творчеството си. И ако сте си мислили, че винтидж колекция за баня като Carmen се предлага само в бяло, ще се изненадате да разберете, че можете да инсталирате черен умивалник, съответстващ на тоалетната чиния.

Душ корита в перфектна хармония

Сякаш са огледало, душ коритата Cratos, произведени от Senceramic®, се предлагат в матово бяло, бежово, кафе, перла и оникс, за да възпроизведат същите нюанси като избраните тоалетна чиния и умивалник. А ако търсите невероятно меки текстури, изберете колекциите душ корита Terran, Aquos и Pyros, произведени от Stonex®, със седем възможни цветни покрития: бяло, бежово, перлено, шисти, кафе, оникс или черно. И накрая, за да добавите своя почерк към току-що създадения стил, изберете душ кабина с черен профил.

Сподели