ВДЪХНОВЕНИЕ

ПРИДАЙТЕ ЦВЯТ НА КУХНЯТА СИ … СЪС СМЕСИТЕЛЯ

Открийте колекция кухненски смесители Mencia и нейните оригинални покрития.

Ако не обичате да се съобразявате с общоприетото, ще се радвате да научите, че щом става въпрос за избор на вашия кухненски смесител, не е нужно да се задоволявате с обичайното. Колекция Mencia ви позволява да излезете отвъд рамките на традиционния хромиран кухненски смесител и да избирате между различни покрития, за да създадете своята персонализирана комбинация, която не само добавя цвят на мивката, но и същевременно предлага най-доброто представяне.

Mencia Kitchen Faucet White

Нови покрития

Ако досега сте свикнали да избирате само формата на кухненските смесители, с Mencia ще можете да определяте и покритието. Без да забравяме класическия хром, колекцията предлага три нови възможности: White Matt напомня за чистота, Black Matt нарушава всички общоприети норми със своята елеганта черна визия, а покритието на Titanium е идеално за тези, които предпочитат да се придържат към сивата гама.

Mencia Kitchen Faucet Titanium

Извита хармония

Независимо от цвета, който изберете, кухненските смесители Mencia се отличават с органичния си дизайн, при който чучура и ръкохватката са в пълна хармония. Правата линия на смесителя, която продължава в извит чучур, обрисува широка дъга, която позволява да се работи комфортно в мивката.

Mencia Kitchen Faucet Black

Висока устойчивост

Устойчивост и дълготрайност са синоним на смесителите Roca. Поради тази причина, под покритията White Matt, Black Matt и Titanium, ние от Roca сме имплементирали характерните и изключителни основи базирани на мед и никел, които осигуряват висока устойчивост срещу корозия, калциране и стареене.

Mencia Kitchen Faucet Titanium

Пестене на енергия

С технологията Cold Start или студен старт, новите смесители Mencia, се отварят надясно за студена вода; необходимо е да завъртите ръкохватката напред, за да получите постепенно топла вода. По този начин ежедневните задачи, които извършваме в кухненската мивка, които не изискват топла вода, могат да се извършват без да се натоварва излишно бойлера, т.е. без загуба на енергия. Освен това, тъй като движението назад е ограничено, смесителите Mencia могат да бъдат инсталирани колкото е възможно по-близо до стената.

Mencia Kitchen Faucet
Сподели