ВДЪХНОВЕНИЕ

ОРИГИНАЛНИ СМЕСИТЕЛИ ЗА БАНЯ, КАКВО КАЗВАТ ЗА ВАС?

Смесители за умивалник и душ, които ще спечелят сърцето ви с ексклузивния си дизайн.

Вашето поведение или начина, по който изразявате себе си говорят много за вас. Същото правят и елементите, които допълват декорацията в дома ви. Оригиналните смесители за баня се отказват от обикновеното, за да покажат желанието ви да се отличавате, да разкриете с всеки един детайл, че сте извън всякакви граници и норми. При обновяване на банята монтирайте модерни смесители с уникален дизайн или изцяло обновените традиционни двуръкохваткови смесители, които освен че ще изненадат всеки, ще подчертаят и вашия характер.

Insignia: смесители за баня с ексклузивен страничен лост

Тъй като смесителите също могат да разкрият вашата индивидуалност, разкрийте желанието си да изпъкнете с колекцията Insignia, с харизматичния ѝ страничен лост и оригиналния ѝ чучур с мека и деликатна форма. С урбанистичното си призвание, тези модерни смесители за баня иновират също и с ефикасната технология Cold Start®, чрез която студеното начало предотвратява автоматичното включване на бойлера, за да пестите енергия.

Thesis: дизайнерски смесители с каскаден ефект

Динамичен и функционален, Thesis е смесител на Roca с минималистична природа, която не отказва да се отличава с естетиката си. Стилни и модерни, тези оригинални смесители, се определят не само от хармоничните геометрични линии на компактния си размер, но също и от подобната на водопад струя от чучура.

Carmen: завръщането на винтидж смесителите

В ерата на новите технологии, Carmen поставя нови стандарти с винтидж дизайн, който няма да остане незабелязан в декорацията на банята. С извиващия се викториански силует, тази колекция възвръща звездообразните двуръкохваткови смесители, вечна класика, която ще ви накара да пътувате във времето.

Loft: авангардни двуръкохваткови смесители

Накрая, но не на последно място, оригиналните смесители за баня Loft дължат успеха си на реинтерпретацията на движението на старите двуръкохваткови смесители с изискани кръстообразни кранчета. Телата са изтънени в предложение, което е уникално и вечено, и перфектно се вписва в ретро или модерна баня.

Сподели