ВДЪХНОВЕНИЕ

MULTICLEAN®: СЕДАЛКАТА С ФУНКЦИЯ БИДЕ ЗА МАКСИМАЛНА ХИГИЕНА

Открийте ексклузивната wellness седалка на Roca.

Светът се променя, а с него и нашите нужди и дори навиците ни. За тези от вас, които не са си и помисляли за постигане на модифицирана хигиена в тоалетната, Roca представя Multiclean®: иновативна седалка, която пренася интимната хигиена в тоалетната по най-простия възможен начин.

Multiclean® е wellness седалка с функция подсушаване, съвместима с повечето от моделите тоалетни чинии на Roca. За инсталирането му е необходим само електрически контакт и обикновен вентил за вода, което го превръща в най-лесния начин да се насладите изцяло на благата от Умната тоалетна.

Модифицирана хигиена

С Multiclean®, смяната на парадигмата, донесена от Умните тоалетни вече е постижима за всяко домакинство, тъй като единственото необходимо е традиционната седалка, която покрива тоалетната чиния да бъде заменена от тази нова концепция за капак с включено биде.

Новото при Multiclean® от Roca е двойната функция измиване и подсушаване – анално и перианално – което предоставя не само максимална интимна хигиена, но също и цялостно модифицирано преживяване: ще можете да избирате позицията на дюзата, налягането на водата или температурата на водата и въздуха.

Лесно поставяне

След като премахнете седалката и капака на тоалетната чиния, трябва само да поставите и нагласите новия Multiclean® с леко движение. За да се насладите на функциите му, просто го свържете с вече съществуващия извод за вода и с електрически контакт.

Дизайн и максимална адаптивност

Трите му дизайнерски линии – round, soft и square – позволяват на Multiclean® да се адаптира към голямо разнообразие от тоалетни чинии Roca в различни стилове, като по този начин се превръща в идеалното решение за пренасяне на личната хигиена във всяка баня.

Интуитивно действие

Multiclean® предлага два варианта, два начина за регулиране на измиващите и подсушаващите функции: Multiclean® Advance контролира всички функции чрез панел от едната страна на тоалетната чиния, докато Multiclean® Premium включва дистанционно управление, като по този начин комбинира повече функции за по-голям комфорт по време на ритуалите, свързани с интимната хигиена.

Тъй като са снабдени със сензор, който се активира при натиск, седалките и капаците Multiclean® няма да се включат, ако не засекат присъствието на ползвателя.

Максимум чистота

Седалките и капаците Multiclean® от Roca са високохигиенни заради антибактериалното третиране, което предотвратява разпространението на бактерии и микроби, които може да се натрупват по повърхността им.

Освен това, подвижната дюза се самопочиства преди и след всяка употреба.

Безопасност в банята

Благодарение на плавно затварящите се панти, с Multiclean® се елиминират всякакви удари и звуци, свързани с употребата на тоалетната.

Допълнителни функции в специалното издание

Ако искате промяната да е още по-голяма, специалното издание на Multiclean® предлага пет допълнителни функции, за постигане на максимален комфорт и чистота.

С Multiclean® Premium ще можете да избирате температурата на седалката и да запазвате тази и други настройки, за да ги са на ваше разположение и следващия път, когато използвате седалката.

За увеличаване на хигиената на тоалетната чиния, има дезодорираща функция, която абсорбира миризмите вътре в тоалетната чиния чрез система за филтриране на въздуха.

И накрая, относно енергийната консумация, енергоспестяващият режим ще бъде автоматично активиран при отчитане на период на неизползване. А посред нощ нощната светлина на Multiclean® Premium ще ви упъти към тоалетната.

Сподели