ВДЪХНОВЕНИЕ

4 ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА СМЕСИТЕЛИ ЗА ДУШ

Помислете за дома си и изберете смесителите за душ, от които се нуждаете.

В този кът, който ви служи за убежище в началото на деня или след дълъг ден, трябва да обърнете внимание на смесителите за душ и да ги адаптирате към своите нужди и предпочитания. Благодарение на специалните ни предложения,   смесителите за душ възраждат своята роля в банята. Можете да нагласите височината им, да експериментирате с различни функции или да се насладите на цялостни предложения, като хидромасажните колони. Независимо дали живеете сами или с други хора, ще намерите точно това, което търсите…

Душ комплект: просто, но практично

За да се насладите на максимална функционалност с минимално суетене, просто си купете въртяща се ръкохватка и душ слушалка. Ако поставите ръкохватката достатъчно високо, тя ще изпълнява функция на глава на душ и ще ви позволи да освободите ръцете си, докато си взимате душ.

Открийте душ комплектите на Roca тук.

Душ серии: по-всеобхватна алтернатива

Ако предпочитате да нагласите височината на душа, имате нужда от тръбно окачване с регулируема окачалка. Някои модели включват и сапунерка, за да имате под ръка всичко необходимо.

Ще намерите душ сериите на Roca тук.

Душ колона: всичко в едно

Изберете колоната и ще имате всичко необходимо на едно място: стенни смесители (термостатични, с две дръжки или с една дръжка), тръбно окачване с регулируема ръкохватка и душ глава, която се вписва идеално в обстановката. Идеалното решение, за да се насладите на перфектния душ.

Открийте душ колоните на Roca тук.

Хидромасажна колона: максимум комфорт

За да изпитате максимален комфорт, термостатичната душ колона с хидромасаж включва в себе си всички компоненти на традиционната колона, а също и насочена струя, която намалява стреса и подобрява кръвообращението. Комфорт в най-чиста форма.

Можете да научите всичко за хидромасажните колони на Roca тук.

Сподели