ВДЪХНОВЕНИЕ

ХИДРОМАСАЖНИ ВАНИ: КОГАТО ВОДАТА Е КЛЮЧЪТ КЪМ БЛАГОДЕНСТВИЕТО

Вани с регулируеми джетове – преживяване, което ще искате да удължите до безкрай.

Като източник на живот, водата винаги е била извор на здраве и енергия, основен ресурс, който хидромасажните вани дават в най-висока степен. Вдъхновени от античните термални бани, модерните бани не само имат водни и въздушни инжектори за стимулиране на кръвообръщението, но предлагат също и възможност за хромотерапия за подобряване на психическото и емоционално състояине. Подгответе се за перфекното откъсване – почивката, от която имате нужда, за да възстановите жизнеността си… Можете да  закупите вани, двойни или индивидуални и да добавите привлекателни функции като система за поддържане на температурата на водата. Как ви се струва?

Чиста хидротерапия

Повече от 1000 години пр. Хр. – гърците са първите, които потвърждават, че водата служи не само за пиене или миене, но също и за подобряване на здравето ни и предотварятване на заболявания като ревматизъм. За постигането на тези благоприятни ефекти, всички хидромасажни вани на Roca имат водни джетове за терапевтични цели, разположени отстрани или директно срещу гърба или краката. Нищо не може да се сравнява с хидротерапията с продължителни или прекъсващи водни струи, които действат на най-чувствителните мускули. Сесията може да ви ободри или дори да ви помогне да преодолеете наранявания. С подлакътниците си или комфортните си дръжки, тези вани притежават всичко необходимо, за да ви помогнат да релаксирате, докато водата просто тече…

Водни и въздушни джетове в полза на вашето благоденствие

Следващата стъпка е да се отдадете на ободряващ масаж с въздушни мехурчета… Нагласете джетовете по свой вкус, изберете програма с вода, въздух или и двете, и позволете на противоплъзгащата повърхност на тези модерни бани да ви помогне да достигнете неподозирано измерение на благоденствие. Ще забележите промени не само в кожата си, но също и по-дълбоки трансформации като освобождаване от стреса или активиране на сърдечно-съдовата и лимфната циркулация. Комфортните подглавници и идеалната звукоизолация, за да оставите всичко зад гърба си, ще бъдат ваши съюзници в създаването на перфектната обстановка във вашата хидромасажна вана… Вана, която ще бъде нащрек и ще ви предупреди или ще спре да работи, когато температурата на водата е прекалено висока.

Сподели