ВДЪХНОВЕНИЕ

СВОБОДНОСТОЯЩИ ВАНИ, МЕЧТАН КОМФОРТ И ДИЗАЙН

Иновативни форми и материали.

Нямате нужда от нищо повече… Идеалната книга, музика или тишина и вашата вана: тази свободностояща вана, която ви обгръща и неусетно се превръща в най-личното ви убежище. Трябва само да дадете форма на мечтите си, проектирайки идеалната вана, която да отговаря на нуждите ви: открийте, че всичко е възможно с изключителните дизайни в Surfex®, намерете убежище в елегантността на чугуна или позволете на лекотата на акрилните вани да ви завладее… Изберете звездата на своята баня и сбъднете своя специален момент.

Surfex®, мечтани силуети

Да изберете Surfex® означава да позволите на въображението си да се развихри, като се отдадете на дизайн и форми, които са били немислими досега. Със своята изключителна пластичност, този иновативен материал изненадва с топлата си минерална текстура, много приятна на допир и своите противохлъзгащи свойства, идеален за ваната и пространството под душа.

Открийте свойствата на Surfex® с колекцията Beyond, създадена, за да сътвори модерната баня, за която винаги сте мечтали. С градски дизайн, уникалната свободностояща вана с размери 1800×900 мм ще съблазни тези, които не се задоволяват със стандартното. Позволете си да бъдете спечелени от изискания ѝ овален силует и елегантните прави линии на рафта. Ваните Beyond ще бъдат налични за българския пазар през 2018г.

Чугунени вани, благородство и елегантност

Когато търсим убежище в топлината на ваната, ние сме благодарни, че сме обгърнати от благородни материали. С връщането към класическата якост на чугуна, ваните добиват не само елегантност, но и издръжливост.

С класическите вани Newcast вие ще имате всичко необходимо, за да се насладите на вана, която ще ви върне към отминали епохи. С единствен размер от 1700×850 мм, колекцията ви позволява да изберете свободностояща вана в бял цвят отвътре, като за покритието ви се дава избор между два цвята: бяло или сиво. Екстериорът, от своя страна, може да се комбинира с три модела крака – „класик“, „савана“ или „орел“. Изработени от чугун, тези класически вани се отличават не само с изключителна здравина, но и с отлични термично и акустично изолационни свойства, което им позволява да запазват температурата за по-дълго време и да абсорбират звука от водата, когато тя влиза в контакт с повърхността.

Акрилни вани, по-леки форми

Търсенето на по-подходящи и устойчиви материали за пространството на банята е довело до изследване на възможностите на акрила, което позволява производство на по-леки и лесни за чистене вани.

С Georgia, масивна вана с овална форма, можете да избирате между цяла, свободностояща вана или вана с акрилен панел. Тези вани са произведени в един размер – 1850×1000 мм и имат дъно с противоплъзгащо покритие. Могат да включват и хидромасажна система, като по този начин ви позволяват да изпитате върховно удоволствие.

 

Тъй като свободностоящите вани могат да се превърнат в „главен герой“ в банята и във вашите моменти на релаксация, изберете колекцията, която ви подхожда най-добре и се потопете в блаженство, като забравите за всичко останало.

Сподели