ВДЪХНОВЕНИЕ

Отаке: Умивалници върху плот, които предизвикват въображението

Купи, които сякаш се движат в свой собствен ритъм и придават индивидуален облик на всяка една баня. Това са умивалниците върху плот Ohtake.

Точно както Модернизмът и Art Deco откриха вдъхновение в природата за проектиране на невероятни мебели и сгради, бразилският архитект Руй Отаке създаде умивалници, които поставят нови стандарти с извити и живи форми. Колекция, която обединява деликатността на материалите и жизнеността на дизайна.

Ohtake съчетава изящни дизайнерски линии с изключителните характеристики на материала Fineceramic®, супертънък порцелан, който позволява производството на умивалници с 40% по-леки и с 30% по-здрави. С дебелина само 5 мм, стените на умивалника Ohtake са фини и деликатни на допир и гарантират висока издръжливост. Нещо повече, вътрешната му повърхност, без никакви ръбове, предотвратява натрупването на мръсотия и е много лесна за почистване, без да се налага използване на абразивни продукти, които могат да повредят емайла.

Раздвижената форма е друга особеност, която превръща мивките Ohtake в най-добрия партньор, когато търсите индивидуалност във всяко пространство за баня. Предлагат се в шест цвята, широка гама от възможности за интериорен дизайн на всеки личен или професионален проект. В Перла, Оникс или Кафе ще получите подчертан контраст, който ще привлече цялото внимание. По-светлите тонове, като Беж, Бяло Мат или Бяло Гланц, ще подчертаят още повече чистотата, без да се пренебрегва дързостта в дизайна на пространството на банята. Устойчиви и диво оригинални, изберете форма и цвят и се осмелете да изразите невероятната си същност с умивалник, пълен с харизма.

Сподели