ВДЪХНОВЕНИЕ

МЕБЕЛИ ЗА БАНЯ В ПРОВИНЦИАЛЕН СТИЛ БЕЗ ПРЕНЕБРЕГВАНЕ НА ДЕТАЙЛА

Дърво, метал, мрамор, стъкло… Редица материали и покрития в широка гама от вдъхновяващи класически или винтидж мебели за баня.

Деликатната им простота и елегантния ръчно изработен дизайн, който издържа на времето, превръща мебелите за баня в провинциален стил в кандидати за вечен стил. Дървени мебели за баня с детайли от мрамор или стъкло, които откриват естественото си място във всеки интериорен дизайн. Винтидж или класически шкафове за баня, които осигуряват място за съхранение и същевременно създават приветлива атмосфера, от която не бихте искали да се лишите.

Обиколката ни из каталога на мебели за баня в провинциален стил от Roca започва като погледнем назад в миналото, с колекция Carmen и нейното двойствено разбиране за класически дизайн. Изработването на шкафове с вратички или чекмеджета е комбинирано с мивки на мраморен плот, а металът и стъклото се включват, за да създадат структури за мивки. Изберете дърво в Satin Dark Grey или White, и мрамор в Marquina Black или Venato White. И не се колебайте да допълните винтидж стила от Carmen с модерни детайли като вътрешно осветление, което подчертава стъклото на вратичката.

Мебелите за баня в провинциален стил могат да бъдат комбинирани с десетки мивки, включително и кръглата Bol или овалната Urbi, чиито очертания напомнят традиционните каменни мивки.

Lander
Heima

Ако имате за цел да направите свеж и естествен ремонт на банята, няма по-добър избор от Natura. Не само защото нейните решения са произведени в Ash wood, но и защото разчита на открито място за съхранение, два размера на структурата за мивка и шкаф за баня със затворено отделение в бяло. Простота на линиите е отличителният белег на тази колекция, която със сигурност ще пренесе природата в дома ви.

Natura

Накрая, отвъд мебелите за баня в провинциален стил, ние ви каним да достигнете нови висини в простотата и чистотата на материалите с плот за баня, произведен от висококачествено дърво. Особено със своето покритие City Oak, Savana ще ви спечели с финото си ръчно изработено покритие с опция за комбинация с до 10 колекции мивки, така че да можете да изберете класически или винтидж стил.

Savana
Сподели