ВДЪХНОВЕНИЕ

МАЛКИ МОДЕРНИ БАНИ: ТЕНДЕНЦИИ, В КОИТО МАЛКОТО Е МНОГО

Окачени тоалетни и мивки, електронни бутони, поддушови корита по поръчка и черни смесители, които да изпълнят малката баня със стил и иновация.

Тъй като за иновацията няма ограничения, малките модерни бани са способни да следят последните тенденции, белязвайки всеки сантиметър с вашето намерение да изпъкнете. Открийте как да комбинирате смарт тоалетна и електронен бутон със стъклено покритие в малкото пространство или дори противоплъзгащо поддушово корито от санитарен порцелан с черен термостатичен смесител. Ще се уверите, че дори и най-малката баня за гости може да осигури вдъхновение за създаване на харизматична малка баня, направен по поръчка рай, където единствено вие определяте границите.

Започнете ли да планирате ремонта на малката баня, може да се изненадате, когато разберете, че има множество опции за тоалетни чинии с малки размери, създадени да се адаптират към всяка нужда. Ако търсите цялостна хигиена без да ставате от тоалетната чиния, In-Wash® биде и тоалетна в едно разполага с окачена за стената версия, която ви позволява да персонализирате измиващите и изсушаващи функции. Ако предпочитате традиционна тоалетна чиния, The Gap предлага окачена тоалетна с най-намалената дълбочина в каталога на Roca –  компактен модел в заоблена или четириъгълна форма, който ще ви създаде усещане за пространство.

За да оформите пространството около тоалетната във вашата малка модерна баня, няма нищо по-изтънчено от електронен бутон със стъклено покритие, който се активира автоматично или безконтактно с помощта на сензорите за присъствие.  В допълнение, може да регулирате обема на всяко отмиване, за да пестите вода в банята, също може да адаптирате и осветлението в различни цветове. Изберете черното покритие на EP1 и се уверете сами колко възможности за иновации имате, дори само за активиране на казанчето на тоалетната.

Като стана дума за технологията в услуга на комфорта, не забравяйте да монтирате термостатичен смесител, който ще ви осигури вода с желаната температура само за няколко секунди, за да се избегне ненужната загуба на енергия. От друга страна смесителите за мивки с Cold Start отваряне ще спомогнат за пестенето на енергия, тъй като предотвратяват неволното активиране на бойлера. С двата варианта, налични в Titanium Black, модерните смесители Insignia ви канят да монтирате оригинални странични лостове в малки мивки. В душ пространството, можете да комбинирате с черна душ глава Rainsense в размер 300×300 мм, или с по-малки модели в кръгла или квадратна форма, което ще ви позволи да се наслаждавате на удоволствието на дъжд ефекта, дори ако не разполагате с много голямо пространство.

Тъй като тенденциите не се интересуват от размери, разгледайте широкия каталог на Roca и открийте много различни малки модерни бани. Ще намерите всички продукти, от които имате нужда, точно в размера и покритията, които търсите. Навити ли сте?

Сподели