СЪВЕТИ

КАК ДА РЕМОНТИРАТЕ БАНЯТА СИ БЕЗ СТРОИТЕЛНА РАБОТА

Оставете дупките и притесненията в миналото с аксесоари за баня без пробиване.

Ако искате да направите промяна, но се страхувате от това да бъдете обградени от тухли, хоросан и шум, сега можете да спрете да се притеснявате за това как да извършите ремонт на банята без строителна работа. Вече е възможно да трансформирате вашето лично пространство с решения, които са функционални и лесни за монтиране. Представяме ви аксесоари за баня със самозалепваща лента създадени да реновират банята ви с минимално усилие и без нито една счупена плочка.

Аксесоари за баня със самозалпваща лента: Select, Nuova или Victoria

Три колекции аксесоари за баня без пробиване, три избора, с които да избегнете пробиването на плочките, благодарение на ефективността на качествените лепила. Изберете съвременен или класически стил и се предайте на огромното удоволствие от ремонтирането на банята без строителна работа с модерни дозатори за течен сапун от Select, държачи за тоалетна хартия от Nuova или широката гама от релси за хавлии от Victoria.

Седалки и капаци за тоалетна чиния: Dama, Victoria, Carmen, Beyond…

Друг прост начин за ремонтиране на банята без премахване на плочките е да смените капака на тоалетната чиния. Ако сте имали един и същи капак в продължение на много време, вашият Dama или Victoria капак за тоалалетна може да се е износил или пък може би предпочитате да имате последния модел от колекцията. Благодарение на интуитивната му монтажна система, вие ще имате възможност лесно да обновите своята нова тоалетна Carmen с Grey toilet капак или в традиционното White, а модерния модел Beyond – със седалка и капак в Onyx или Coffee.

Сподели