СЪВЕТИ

ЗНАЕТЕ ЛИ КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩИ СЕДАЛКА И КАПАК ЗА ВАШАТА ТОАЛЕТНА?

Ще ви помогнем да намерите подходящия модел.

Имате нужда да откриете подходящата седалка и капак за вашата Roca тоалетна? В резултат на дългите години на употреба или случаен битов инцидент, може да ви се наложи да подмените седалката и капака на тоалетната Roca и да не знаете кой е правилният модел. Ако това е вашият случай, ето няколко прости съвета как да намерите бързо и лесно решение.

ОГЛЕДАЙТЕ СЕ ЗА ИМЕТО НА КОЛЕКЦИЯТА

Възможно е да не сте си дали сметка, но от вътрешната страна на капака може да откриете изписано името на модела тоалетна. По този начин много лесно ще можете да разберете дали това са седалка и капак Victoria или Dama – имена на две от нашите колекции за баня.

Dama seat and cover

УСТАНОВЕТЕ КАКЪВ ТИП Е ТОАЛЕТНАТА ВИ

Друг начин да откриете тоалетната седалка и капак, които ви трябват, е да определите към кой тип тоалетна спада вашата. В Roca произвеждаме четири типа тоалетни: тоалетни тип „моноблок“, стенни тоалетни, тоалетни за високоокачено или вградено казанче, и накрая – иновативната тоалетна InTank, тоалетна с интегрирано в нея казанче.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

И накрая, ако никой от тези съвети не ви е помогнал, за да установите със сигурност точния вид на вашите тоалетна седалка и капак, не се притеснявайте. Изпратете ни снимка на вашата тоалетна на productsupport.bg@bg.roca.net

Ние с удоволствие ще ви помогнем да откриете правилните седалка и капак за тоалетната ви.

Сподели