СЪВЕТИ

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ПРИ ПОДМЯНА НА ВАНАТА С ПОДДУШОВО КОРИТО

Забравете тромавите ремонти при смяната на ваната, открийте поддушовите корита с безпрецедентната безопасност на Stonex®.

Обмисляли сте го дълго, но не искате да си усложнявате живота допълнително. Знаете, че можете да замените ваната си с поддушово корито, за да освободите място в банята си и да я направите по-достъпна, но все още се колебаете дали да започнете ремонта. Ако това е вашият случай, решете се, защото замяната на вана с поддушово корито е по-лесна, отколкото си мислите. Идеални за пестене на място, за адаптиране на банята за по-възрастни или за хора с намалена подвижност, поддушовите корита Stonex®  предлагат множество възможности по отношение на конфикурацията.

Поддушови корита по поръчка

Преди да започнете ремонта може би имате колебания на какво точно да се спрете. Ако си мечтаете за огромно поддушово корито, голямо колкото старата ви вана, колекциите Aquos и Terran предлагат King Size размер с дължина 2000 мм. Ако, напротив, търсите малко поддушово корито, Stonex® предлага и решения с малък размер като колекцията Helios .

Изключително тънки поддушови корита

Ако се нуждаете от решение, което засилва усещането за пространство, елиминирайки всички архитектурни бариери, то има ли по-добър начин да го постигнете, освен с изравнените със земята поддушови корита? По този начин, като подменяте ваната си с поддушово корито ще улесните и достъпността, избягвайки препъванията.

Сподели