СЪВЕТИ

БИДЕ И ТОАЛЕТНА В ЕДНО ОТ ROCA ЗА ТОТАЛНА ХИГИЕНА

Изборът е ваш: In-Wash®, тоалетната, която ви измива с вода; или Multiclean®, седалка за биде с почистваща и изсушаваща функция

Нищо не може да се сравнява с чувството да бъдеш погален от водата: в природата, под душа или в най-интимната грижа. Тоалетна и биде в едно се възползват максимално от почистващата си сила, за да постигнат цялостна хигиена, достъпна за всички домове и нужди.

 

 

Сред смарт тоалетните на Roca, можете да изберете In-Wash® – цялостно решение с напълно персонализирани функции за измиване и почистване; или Multiclean®, който обединява същите функции в седалката и капака на тоалетната, много лесни за монтиране. Два различни продукта, два начина да трансформирате вашите ритуали в банята.

In-Wash®, напълно постижима смарт тоалетна

Може би обмисляте ремонт на банята или пък търсите тоалетна с най-актуалните иновации… Или може би искате да се впуснете в нова представа за интимната хигиена с революционните тоалетна и биде в едно. Какъвто и да е случаят, имате ли веднъж In-Wash®, изглежда невъзможно да живеете без нея.

За пълно персонализирано изживяване, In-Wash® предлага анално и перианално почистване и измиване, за които можете да нагласяте дюзата и налягането, а също и температурата на водата и въздушната струя. Благодарение на интуитивната му функция, ще можете удобно да го активирате с дистанционно или използвайки страничния панел, спокойни, че сензорът за присъствие ще предотврати неволното му активиране.

С минималистичен дизайн, In-Wash® може да бъде адаптирана към всяка баня с тоалетна за монтаж до стена или окачена тоалетна. Имате нужда единствено от стандартен вход за водата и изход за електричество за безопасен монтаж без видими кабели. Това предложение за цялостна хигиена в тоалетната ще ви помогне и да почиствате банята си по-лесно, благодарение на Rimless (без ринг) дизайна, който елиминира всяко кътче, където може да се натрупа мръсотия.

Multiclean®, седалка за тоалетна и биде в едно

Ако нямате нужда да заменяте тоалетната си, но бихте искали да имате тоалетна и биде в едно, най-лесният начин е да монтирате Multiclean®. Съвместими с широк набор от тоалетни Roca, просто трябва да замените капака на тоалетната си с тези нови седалки, които могат да бъдат адаптирани към всякакъв интериорен дизайн, като са налични в кръгъл, заоблен и квадратен дизайн.

Постигането на тоалетна и биде в едно никога не е било по-лесно, защото Multiclean® изисква само стандартен вход за вода и контакт за неговото монтиране. Поставете го лесно в тоалетната си и се насладете на изцяло персонализираните функции за измиване и подсушаване.

Ако изберете Multiclean® Advance, ваш чудесен пратньор ще бъде интуитивният страничен панел, включен в тази седалка за биде, докато Multiclean® Premium не само включва дистанционно, но и добавя повече функции като възможност за избиране на температурата на седалката или функция за премахване на лоши миризми от тоалетната.

Сподели