ВДЪХНОВЕНИЕ

БАНИ С ПОДДУШОВИ КОРИТА ОТ СМОЛА, ИЗПЪЛНЕНИ С ЦВЕТОВЕ

Цветни поддушови корита, които имитират естествени покрития с противохлъзгащо свойство.

Модерни, оригинални, приспособими. Благодарение на изключителното си изпълнение, поддушовите корита от смола превърнаха реновирането на банята във взрив на креативност, вълна от вдъхновяващи цветове и покрития, осигуряващи максимална безопасност и дълготрайност.

Октрийте как ултратънките дизайни от Stonex® и противохлъзгащото им свойство се превръщат във ваши истински партньори за справяне с всекидневния стрес, докато привлекателните им покрития, имитиращи камък или дърво ви карат да се чувствате защитени, наслаждавайки се на времето си под душа.

Лесни за почистване и високоустойчиви на износване, абразия или химически елементи, тези поддушови корита по поръчка са начилини в White, Black, Slate или Coral. В тонове с износен ефект или пък в крайно интензивни цветове, комбинирани с рамки или сифони в същия цвят, те могат да се комбинират така, че да проектирате широк спектър от модерни душ пространства.

Terran, цветни поддушови корита с или без рамка

До 8 различни нюанса съставляват широката гама от цветове на Terran, противохлъзгащи поддушови корита в White, Off White, Black или Slate, също и в Cement, Cream, Sand и Coral. В квадратна или правоъгълна форма, колекцията ви приканва да пресъздадете грапавостта на камъка в ултратънък вариант, който е с дебелина само 26 мм. Имате възможност и да увеличите височината на поддушовото корито с до 4 декоративни рамки.

Terran

Aquos, поддушови корита от смола със стоманени сифони или Stonex® покритие в различни цветове

Уравновесеност изпъква в цветовото предложение от колекция Aquos, която от една страна предлага поддушови корита в Slate, Cement, Black или Moka и в същото време предлага чисти решения в White или Off White. Ако намирате индустриалния стил за привлекателен, вероятно ще ви харесат правоъгълните модели с релеф, напомнящи естествен камък, които могат да бъдат допълнени със страничен сифон с решетка от неръждаема стомана. Ако предпочитате по-голяма дискретност, също е възможно водното оттичане да се скрие под капак, произведен от Stonex® в цвета на поддушовото корито.

Aquos

Helios, ултратънко поддушово корито с цветна решетка

Дървените покрития са ключа към Helios, колекция от поддушови корита за модерни душове в White, Slate, Black или Cream, също и в нюанси с износен ефект като Light Aged Wood и Aged Wood. Ако планувате реновация на банята, при която всяко нещо да си дойде точно на мястото, тези поддушови корита от Roca в правоъгълна форма включват решетка за сифона в цвета на поддушовото корито, за постигане на балансирана композиция, която се вписва перфектно във всяко пространство.

Helios

Сподели