СЪВЕТИ

ХИДРОМАСАЖНИ ДУШ КОЛОНИ, ПЪЛНОЦЕНЕН КОМФОРТ

Evolution: термостатични колони за да се насладите на пълно блаженство в банята.

Няма нищо по-възстановяващо от ласката на водата. Затова хидромасажните душ колони ще ви предоставят перфектния баланс. Отдайте се на каскадния ефект на душа или на терапевтичния масаж на водната струя върху врата и гърба. Открийте най-новото в дизайна и термостатичната технология с Душ колони Roca.

Интегрирани решения

Хидромасажните колони Roca преоткриват конвенционалните колони като добавят дюзи за вода на термостатичните смесители, душ слушалка и душ глава. Регулиращата се тръба на душа еволюира в по-голяма и по-стабилна конструкция, която ви дава всичко необходимо в едно.

Всички предимства на водата

Независимо какво търсите, хидромасажните душ колони ще ви помогнат да освободите натрупаното напрежение, но също така ще ви освежят, ако се чувствате отпаднали. Джетовете с различни водни потоци ще масажират галантно тялото ви, а от вас ще зависи интензитета на масажа. Ако това не ви е достатъчно, може да комбинирате водните джетове с душ слушалка и каскадния ефект на душ главата, според своите предпочитания.

Перфектна температура

Правилната температура е абсолютно необходима, за да се насладите на къпането. С термостатичните колони ще имате възможност прецизно да нагласяте градусите на хидромасажния душ така че да отговаря на вашите нужди.

Модерен дизайн

Модерен дизайн

Ако планувате да декорирате модерна баня, термостатичните душ колони като Essential и Evolution могат да бъдат финалната стъпка към съвършенството. Неповторимия профил от неръждаем стомана допълва перфектно формата на колоната.

Допълнителната стъклена полица ще ви даде възможност да подредите тоалетните си принадлежности.

Сподели