СЪВЕТИ

СТУДЕН СТАРТ, МАЛЪК ЖЕСТ ЗА ПРЕКРАСНА ПЛАНЕТА

В новото поколение смесители Roca със студен старт, отварянето отпред е изцяло със студена вода, като по този начин се избягва ненужен разход на енергия.

Животът се състои от малки жестове. Хора, които помагат на други хора, моменти, в които се решават изключително важни въпроси и решения, които променят световния баланс в един миг и дори превръщат нашата планета в по-добро място.

В Roca, с нашите сто години опит в проектирането на пространството в банята, познаваме значението на всяка капка, стойността на всяка единица енергия. Затова, от десетилетия разработваме технологии, които променят нашите малки ежедневни действия, за да ги направят по-ефективни и устойчиви. Пример за това са нашите батерии със студен старт, специално разработени за избягване на случайно потребление на топлата вода.

Основно и все пак едва забележимо предимство, при което иновацията е в икономията на енергия и грижа за планетата.

В новото поколение смесители Roca със студен старт, отварянето отпред е само със студена вода; след това, ръкохватката трябва да се завърти наляво, за постепенно затопляне на водата. Само тогава бойлерът е включен.

Елементарното движение, което избягва така често срещаната нежелана функция на бойлера, се превръща във формула за икономия на енергия, и избягване на ненужни емисии на CO2 в атмосферата.

Смесители с технология Студен старт от Roca

Освен това, тъй като отварянето надясно е ограничено, смесителите със Студен старт позволяват изравняване на ръкохватката с чучура, подобряват естетиката и улесняват естествено отварянето отпред.

Смесители с технология Студен старт от Roca
Сподели