СЪВЕТИ

ОТКРИЙТЕ КЛЮЧА КЪМ МОДЕРНАТА БАНЯ

Модерен дизайн и авангардна технология за обновяване на банята с най-новите постижения.

Модерната баня може да отразява начина, по който гледате на света, онова иновативно желание да приемете най-новите постижения като заложите на уникален и изискан стил. Окрийте, че функционалността може да има съвсем различно значение с модерно обзавеждане за баня и смарт огледала или как да постигнете изцяло персонализирана интимна хигиена с  тоалетната In-Wash®. Анализирайте функциите на продуктите, които ви представяме и се запознайте с всички удобства, които може да инсталирате в една модерна баня.

Stratum-N обзавеждане за баня

Да говорим за StratumN означава да говорим за нов израз на комфорт, основан на свързаност. За да завършите своя дизайн на банята с най-новите технологии, базовите модули включват не само Bluetooth® колони, които може да свържете към смартфона си, но и допълнителен контакт и вътрешно осветление. Иновирайте с това интелигентно обзавеждане за баня, ако търсите максимално място за съхранение и уникални покрития.

EP1 електронен бутон

електронните бутони ЕР1 са задължителен компонент на модерната баня. Те активират резервоара като с магия, благодарение на сензорите за присъствие на безконтактната технология за измиване с повече или по-малко вода. В допълнение към това, те ще бъдат последната стъпка към декорирането на банята, тъй като са произведени от стъкло и могат да бъдат поръчани в различни цветове.

Смарт тоалетна In-Wash®

В продължение на концепцията за тоалетна, InWash® ви дава интимна хигиена в тоалетната със своите функции за почистване и изсушаване, персонализирани според вашите предпочитания. Чрез дистанционното управление или страничния панел можете да изберете между анално и перианално почистване, също така можете да регулирате функции като интензивността на водната струя или температурата на водата или въздуха.

Deck-T душ колона

Накрая може да завършите интериорната декорация на вашата модерна баня със смесители за душ, които ви позволяват да изберете точно такава темптература, каквато искате. За да ви осигури максимален комфорт, термостатичната душ колона DeckT също иновира с функционалната си полица, която добавя усещане за съвършенство, тъй като се произвежда от опушено стъкло.

Сподели