ВДЪХНОВЕНИЕ

ОБНОВЯВАНЕ НА БАНЯ ОТ 3 КВАДРАТНИ МЕТРА: ТЕСТВАЙТЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНОСТТА СИ

Уверете се, че малката баня има повече капацитет, отколкото сте си представяли.

Вземете лист хартия и химикал, или използвайте бележките от смартфона си, и направете списък с най-важните неща. Сега отпразнувайте факта, че при обновяването на баня от 3 квадратни метра няма да се откажете от нито едно от тях. Само с малко изобретателност и правилните решения, ще можете да монтирате всичко, от което се нуждаете в малката баня: тоалетна чиния, поддушово корито или мебели за баня, които ще оползотворят всеки един сантиметър, особено ако решите да се обърнете към Roca’s 3R Bathroom Planner – вашият ключов партньор за повече от професионално обновяване.

Без съмнение, първият важен елемент е тоалетната чиния. След разглеждане на различни дизайни на малки тоалетни е възможно ваната да отпадне, евентуално и бидето, но никога тоалетната чиния. Ако се нуждаете от малки тоалетни чинии, в Roca ще намерите няколко окачени тоалетни и компактни свободно стоящи модели, идеални за обновяване на баня от 3 квадратни метра, тъй като тяхната намалена дълбочина заема по-малко място.

Също както тоалетната чиния, умивалникът за баня от 3 квадратни метра трябва да бъде с намалена дълбочина, за да позволи свободното движение в банята. Колекцията Mini е чудото, което включва по-тесни умивалници комбинирани с мебели за баня с дълбочина само 250 мм.

А какво ако ви кажем, че има място за поддушово корито в баня от 3 квадратни метра? Когато обновявате малката си баня проверете разпределението на пространството и обмислете дали да монтирате квадратно поддушово корито или правоъгълно. Roca’s 3R Bathroom Planner ще ви помогне да разрешите тази дилема… Независимо от вашето решение, имате избор от различни материали, като порцелан и стомана. Ако искате да иновирате, заложете на акрилните поддушови корита от Stonex® в богата гама от цветове, така че да можете да ги комбинирате с декорацията в банята.

Сподели