СЪВЕТИ

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ ДУШ СЛУШАЛКИ. ЗДРАВЕЙ, БЛАГОДЕНСТВИЕ

Открийте три колекции, с които да избягате от ежедневието.

Когато банята се превърне в личното ви убежище, всеки хигиенен ритуал добива собствено значение. Водата не тече само, за да чисти и пречиства, а може да ви помогне да постигнете нови измерения на благоденствие. За да се възползвате максимално от силата на водата, Roca ви представя три колекции от мултифункционални душ слушалки, три начина да експериментирате с различен тип водни струи, за да избегнете монотонната рутина. Изберете душ комплект с подвижен държач – идеална алтернатива на душ главата или душ колоната, за да адаптирате душа към височината, която ви е необходима. Изберете удоволствие и комфорт и ще имате всичко, което сте желали, за да забравите всичко друго, когато сте под водата….

PLENUM

Открийте нов израз на благоденствието, като изберете душ слушалка Plenum. Големият й диаметър от 140 мм ще ви осигури всички моменти на релаксация, за които сте мечтали. Снабдена с три функции и иновативен бутон за смяната им, с Plenum вие можете да избирате между две успокояващи водни струи, наподобяващи дъжд и трета, по-интензивна, с масажиращ ефект. Благодарение на авангардната си природа, душ слушалките Plenum ви позволяват и да избирате между две модерни форми – кръгла или квадратна – и всичко това е създадено, за да позволи на въображението ви да се развихри в разнообразни стилове на пространството в банята.

SENSUM

Ако търсите нови усещания, душ слушалката Sensum предлага до четири функции: масажиращ ефект, освежаващи мехурчета, активен дъжд и изключително релаксиращата опция Нощен дъжд, при която впръскването на въздух позволява пестене на вода до 35%. С кръгъл или квадратен дизайн и с голям диаметър от 130мм, Sensum ще ви предостави пълно убежище под душа, осигурявайки моменти на чисто благоденствие и задоволяване на всеки каприз.

STELLA

Простата кръгла форма на душ слушалката Stella предлага по-малък диаметър – 80 или 100мм. Насладете се на по-концентрирани изходи за вода, като избирате между три приятни функции: ефект дъжд, ефективен масаж за облекчаване на напрежението или постепенни и ободряващи струи за постигане на максимален комфорт.

 

Трансформирайте напълно ритуалите си на къпане, изберете мултифункционална душ слушалка и изпитайте невероятно благоденствие…

Сподели