СЪВЕТИ

МОДЕРНО ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА БАНЯ, ОТ ТЕХНОЛОГИЯТА ДО НАЙ-ИЗЯЩНИЯ ДИЗАЙН

Интелигентно обзавеждане за баня, с вътрешно осветление или произведено от иновативни материали и покрития.

Независимо дали сте маниак, който винаги търси най-актуалното в технологията,  или хладнокръвен ловец на интериорен дизайн, има модерни мебели за баня специално създадени за вас. С вътрешна светлина, благодарение на която лесно можете да откриете това, което търсите или пък мебели, синхронизирани с телефона ви, така че да сте винаги свързани. Ще откриете модели, които отговарят на всякакви прищевки и нужди. Представяме ви мебели за баня с дължина до 1600 мм с вратички или просторни чекмеджета, комбинирани с оригинални мивки, които ще ви дадат възможност да си играете с техните размери, форми и покрития. Искате ли да се присъедините?

Stratum, винаги свързано обзавеждане за баня

Ако не можете да си представите живота без телефона си, Stratum се присъединява към вашата страст към джаджи. Този модерен шкаф за баня включва Bluetooth® колони, които можете да свържете към смартфона си и да слушате любимите си песни с максимална сила на звука. Ако това не е достатъчно, тези интелигентни решения имат допълнителен контакт и вътрешно осветление с датчик за движение, така че да можете да видите по-лесно всичко, което съхранявате в просторните чекмеджета.

Stratum

Предлага се в дълбочина от 500 мм и максимална дължина от 1300 мм, Stratum мебели за баня иновира с прегради в разнообразни размери, така че да можете безопасно да съхранявате обекти в различни височини.

Stratum

Beyond, дизайнерски мебели за баня

С Beyond няма да се налага да избирате между дизайн и функционалност, може да имате всичко заедно! Особено сега когато колекцията предлага шест различни покрития за мивките си в плот или над плот, произведени от лекия и издръжлив материал Fineceramic®. Може да избирате не само покритие, но също така и текстура, с приятното минерално докосване от Surfex® – твърдата повърхност на Roca, налична за много от мивките.

Ако имате голямо семейство или не знаете къде да съхранявате всичките си тоалетни принадлежности, мебели за баня от колекция Beyond ще ви изненадат с дългия си модел 1600 mm, включващ четири просторни чекмеджета. Най-големият основен елемент от Roca се комбинира и с други елегантни и функционални решения в Gloss White или City Oak, при които можете да комбинирате чекмеджетата с парактична странична вратичка.

Beyond

Inspira, много фини мивки за модерни шкафове за баня

Ако имате усет към детайла и вярвате, че и най-малката подробност може да осигури максимална изтънченост, ще бъдете изумени от уникалните покрития на колекция Inspira и нейните усъвършенствани мивки над плот и мивки в плот.

Inspira

Предлага се с крака или като модерна мебел за баня, монтирана на стена, може да избирате между Gloss White, textured City Oak или City Oak with Dark Mirror. Ако искате да направите крачка напред, разгледайте ексклузивния Round, Soft и Square дизайн на мивките, произведени от Fineceramic®, които подчертават кривите или дефинират по-ъглови силуети. Освен в чекмеджета, Inspira също позволява и да поставите тоалетните си принадлежности върху асиметричния шкаф на окачените мивки. И ако искате да се отличавате още повече, не се колебайте да добавите допълнителни устройства с огледало в цял ръст и автоматично активираща се вътрешна светлина.

Сподели