СЪВЕТИ

КАК ДА ПЕСТИТЕ ВОДА В БАНЯТА ЧРЕЗ УСТОЙЧИВОСТ

Двустепенното тоалетно казанче или термостатичните смесители ще ви помогнат да се погрижите за планетата.

Тъй като планетата е част от завещанието, което ще оставим на децата си, търсенето на начини да пестим вода в банята допринася за него. И когато устойчивостта стане наша философия обновяването на банята също става част от екологичното опазване. Ако търсите идеи, тук ще намерите четири съвета за пестене на вода и също и за намаляване на консумацията на енегрия.

Решения 2 в 1

Когато технологията и дизайнът са разработени в услуга на устойчивата баня, се появяват решения като W+W от Roca. Окрийте как да пестите вода вкъщи с оригиналните умивалник и тоалетна в едно, които филтрират използваната вода в умивалника, за да я използват повторно в тоалетната.

Термостатични смесители

С термостатичните смесители Roca може да постигнете висока енергийна ефективност: докато технологията Quick Reaction® достига желаната температура незабавно, тяхната система за безопасност Security 38º намалява консумацията, тъй като по подразбиране предотвратява достигането на температурата до над 38°.

Cold Start® система за отваряне

Благодарение на  Cold Start® технологията, смесителите за умивалник стартират със студена вода, така че ежедневните ритуали, които не изискват топла вода могат да се извършат без да е нужно да се включва бойлера и без отделяне на въглероден диоксид в атмосферата.

Двустепенно тоалетно казанче

Ако се чудите как да пестите вода в тоалетната, монтирайте двустепенно тоалетно казанче с бутон или с двоен бутон, за да адаптирате обема на водата според нуждите за всеки момент.

Сподели