ВДЪХНОВЕНИЕ

ИМАТЕ ЛИ НУЖДА ОТ КОМПАКТЕН ШКАФ ЗА ТЯСНА БАНЯ?

Открийте предложенията ни за съхранение на вещи, които ще ви покажат, че „по-малкото е повече“.

Животът често ни принуждава да се преоткриваме. Същото прави и тясната баня, която може да се превърне в идеалното предизвикателство за тестване на въображението ни. Когато се изправим срещу ограничено пространство, идва време да мислим стратегически и да видим всеки сантиметър като възможност. Представяме ви идеалните шкафове, които ще посрещнат нуждата ви от съхранение на вещи, дори в най-малката баня.

DEBBA. Всичко, което можете да си представите, в 2 чекмеджета

Ако сте смятали, че малката баня означава невъзможност за съхранение на всичките ви необходими аксесоари за баня, новият компактен модул от колекцията Debba е тъкмо за вас. Debba увеличава капацитета си за съхранение, за са може всичките ви тоалетни принадлежности да са винаги под ръка и прилежно подредени. Големият му набор от възможни размери позволява да се адаптира за всяко пространство, защото има редуцирана дълбочина от 365 мм и дължина, която може да варира между 500 и 800 мм. Тъй като е наличен в четири цвята: дъб, венге, бяло и антрацит, ще можете да допълните своя модул Debba с огледало с LED осветление, за да увеличите усещането за простор.

MINI. Увеличете пространството и в най-тясната баня

Дори най-тесните бани намират правилното решение с мебелите за баня от колекцията Mini. С редуцирана дълбочина от 250 мм, шкафът Mini е идеален за оползотворяване на всеки сантиметър и се вписва в конфигурацията на всяка баня, благодарение на обръщащите се вратички, които позволяват и ляво, и дясно отваряне. Вътрешните му рафтове могат да се нагласят според нуждите, така че да ви позволят да подредите своите тоалетни принадлежности по свое желание и ако все пак ви остават неща, които трябва да съхраните някъде, комплектът Mini включва и шкаф с огледало, наличен в същите цветове – дъб, венге, пясък и бяло – който ще ви предостави повече място за съхранение там, където досега е имало само огледало.

Сподели