ВДЪХНОВЕНИЕ

ДЕТСКАТА БАНЯ, МЯСТО ЗА МАГИЯ

Тоалетни чинии за деца или вани с дръжки, за да се погрижим за най-малките.

Тъй като тяхното появяване променя живота ни изцяло, създаването на детска баня се превръща в съществен елемент за приветстване на новия член в семейството. И тъй като тяхната сигурност е важна за нашето спокойствие, продуктите, които помагат да ги предпазим, ще ни позволят да се насладим на невероятното преживяване да растем заедно. Когато обновяваме банята, откриваме как детската тоалетна чиния може не само да премахне грижите ни, но и ни подкрепя в очарователното приключение, което тъкмо започва.

Happening тоалетна чиния

Специално създадени за най-малките, тоалетни чинии Happening са по-компактни и адаптирани към тяхната височина и им вдъхват увереност по пътя им към самостоятелността. Може да персонализирате тази детска тоалетна чиния с жълта седалка, за да бъдат забавни първите им постижения.

Aquos поддушово корито

Когато проходят, забележимото противоплъзгащо свойство на Stonex® може да стане най-добрият ви партньор, за да помогнете на децата да се къпят сами. Вижте как приятната повъхрност на поддушови корита Aquos ще ги съпровожда към преоткриването на себе си, без страх от падане и това ще превърне къпането на децата в истинска забава.

T-500 термостатичен смесител за душ

Когато започнат да се къпят сами, предотвратяването на внезапната промяна в температурата на водата може да бъде решаващо, за да се насладят на своята независимост. Колекцията Т-500 мигновено ще осигури температурата, която желаете и ще предотврати всякакви изгаряния при докосване на метала поради факта, че смесителите за душ не прегряват нито пък превишават 38° по подразбиране.

Сподели