ВДЪХНОВЕНИЕ

ВИНТИДЖ СТИЛЪТ СЕ ЗАВРЪЩА И НАМИРА МЯСТОТО СИ В БАНЯТА

Carmen, цялостна винтидж колекция за баня с най-новите достижения в дизайна и материалите.

Имаше време, когато елегантността беше начин на живот, когато да танцуваш сам беше немислимо и когато нищо не се оставяше на случайността, включително и в пространството на банята. След своето представяне през 1946 г, легендарният умивалник Carmen се превърна в символ на една епоха. И тъй като добрият дизайн е вечен, седемдесет години по-късно Carmen се завръща, за да възроди един вечен стил. Roca възстанови формата и характера на този емблематичен модел, като го комбинира с последните иновации. Резултатът – винтидж бани, съчетали в себе си най-модерните технологии и материали.

Цялостна колекция за класическа баня

Колекцията за баня Carmen е синоним на стил, който никога не излиза от мода. Меките ѝ, класически линии, оставят впечатление за характер: от изделия от санитарен порцелан до мебели за баня, от смесителни батерии до аксесоари, при които всеки детайл си има причина да съществува.

Внимателно замислените и изчистени правоъгълни форми подчертават линията  на всички продукти: умивалници (налични в различни размери и във варианти на стенен монтаж, за монтаж с конзола, върху плот или върху мебел), мебели, тоалетни и бидета.

Carmen vintage collection Roca

Класическите двуръкохваткови смесителни батерии Carmen, с елегантни звездообразни ръкохватки, се предлагат с висок чучур или като вграден смесител – четири възможности за четири различни стила умивалници. Въплъщение на изтънчеността е постигнато със смесителните батерии за ваната и душа, със старинен викториански дизайн, който ви позволява да комбинирате душ слушалка и душ-глава.

Vintage faucets Carmen of Roca

Иновация и висококачествени материали

Всички продукти от колекцията за баня Carmen са изработени от ексклузивния висококачествен санитарен порцелан на Roca, чийто емайл им придава изключителни твърдост, устойчивост и блясък, и бял цвят, който ще остане непроменен с времето.

Седалките и капаците на тоалетните чинии и бидетата са произведени от Supralit®, иновативен антибактериален материал, който не само предлага по-голяма устойчивост на химични агенти и пожълтяване, но и е 4 пъти по-малко порест, следователно и по-хигиеничен.

Тоалетната чиния, част от моноблока, е Rimless (без ринг), което позволява максимална хигиена с намалена консумация на вода, и са конструирани с двойно оттичане, за по-голямо удобство при монтажа.

Bidet and WC vintage Carmen of Roca

Страст към детайла

В Carmen нищо не е избрано на случаен принцип. В добавка към характерните винтидж форми на изделията от санитарен порцелан, има и елементи като елегантната странична ръкохватка на тоалетната чиния за пускането на водата от казанчето.

Страстта към детайла при създаването на класическа баня се отразява и във връщането към традиционните материали, като дърво, мрамор и стъкло, а също и в контраста на определени покрития: при душ слушалките комбинацията от хром и бяло допринася за уникалността на вашата баня, а при седалките и капаците на тоалетните чинии и бидетата класическият бял цвят може да бъде заменен от по-съвременно тъмносиво.

Grifería de bañera vintage de Roca

Времето на непреходния дизайн на колекцията за баня Carmen е сега. Осмелявате ли се да го изживеете отново?

Accesories vintage Carmen of Roca
Сподели