ВДЪХНОВЕНИЕ

Вана Newcast

Вана за сетивата ни.

Открийте идеалната за вас температура. Добавете малко аромат. Масла, сапун, соли … Докато бавно се потапяте в топлата вода, насладата може да ви пренесе в друго измерение. Има удоволствия, които нямат нищо общо с френетичния темп на ежедневието ни. Неща, благодарение на които времето спира. Някои обичат ритуала за къпане и му се наслаждават, или дори повече и се отдават изцяло на съвършенството на детайлите, като за тях той е уникално преживяване, което напълно променя мислите. Със своя ретро стил, Newcast е много повече от просто вана, тя е портал към ново изживяване, танц на сетивата.

Топлоизолация

Благодарение на стилния и с харакер материал като чугун, всеки детайл е от особено значение във вана Newcast от Roca. Освен ненадминатото движение на линиите, усещането при допир вълнува сетивата ни също. Благодарение на топлоизолационните свойства, чугунът запазва температурата на водата стабилна за по-дълго време, което позволява по-голямо удоволствие от нашето време за релакс във ваната.

Вана Newcast

Звукоизолация

Като се имат предвид ужасните качества на метала, взимането на вана във вана Newcast на практика е и радост за ухото – истинско спокойствие и тишина. Тъй като те поглъщат звуковите вълни, ваните от чугун са по-тихи, а звукът от падащата вода е омекотен, което ни позволява да се концентрираме изцяло върху книгата си или да се наслаждаваме на мелодията, която сме избрали за компания в интимната тишина.

Вана Newcast

Елегантни и устойчиви

Заедно с елегантната си форма и харизматично благородство, ваната Newcast от Roca е изключително устойчива и издръжлива благодарение на здравината на материалите. По този начин деликатната класическа красота е в контраст с удароустойчивостта на тази вана, с което се предотвратяват деформации или повреди по повърхността, тъй като е изключително устойчива при употреба, при ползване на битова химия и UV лъчи благодарение на трайния висококачествен емайл.

Вана Newcast
Сподели