СЪВЕТИ

Бани за всеки

Когато няколко различни рутинни дейности се съсредоточават в едно ограничено пространство, предизвикателството е да намерим начин да ги съчетаем.
Бани за всеки от Roca

В банята проличават характера и поведението на всеки един член на семейството. На други места, като трапезарията например, всеки има своя стол, в спалнята всеки се организира по различен начин.

А банята е обща за всеки член от семейството. Как да преодолеем този проблем? Ето списък с предложения от няколко майки, които се изправят пред това предизвикателство всеки ден.

СЪВЕТЪТ НА ЕКСПЕРТИТЕ

За усещанията

Естер, 30 г.

Времето за баня е време за релакс и забавление с моето бебче.

В банята играем и се учим на нови усещания, развиваме определени умения, като подвижност или баланс. Нищо не ме прави по-щастлива от това да видя изненаданото личице, когато водата се сипе върху главичката ѝ.

Вани от Roca

За подредбата

Мария, 35.

В банята трябва да има място за всичко и всяко нещо да си е на мястото.

Базите с три чекмеджета са с много място за съхранение, а кутиите за организиране пазят всичко в перфектен ред. Ако все още имате нужда от повече пространство, защото не искате вещите ви да са на показ, може да комбинирате с помощен шкаф или шкаф-огледало и да преборите безредието завинаги.

Мебели за баня от Roca

ЗА ИКОНОМИЯТА

Марта, 49 г.

С двама тийнейджъри, икономията е важна за домакинството. Двустепенните бутони на казанчетата ми помогнаха да ги науча и да знаят от ранна възраст, че водата е ограничен ресурс, който трябва да умеем да пазим.

Тоалетни от Roca

ЗА ЕКСПЕДИТИВНОСТТА

Сандра, 41 г.

До неотдавна, независимо дали сутрин или вечер, ние трябваше да се редуваме в банята, за гримиране, бръснене, за измиване на лицето или зъбите. Откакто инсталирахме двоен умивалник, вече няма задръствания и стресът е минало, и въпреки че се засичаме в пиковите часове, сега можем да споделим банята, без да нарушаваме малкото си лично пространство.

Мебели за баня от Roca

ЗА АДАПТИВНОСТТА

Кармен, 47 г.

За децата, които растат с всеки изминал ден и за нас, с баща им, единственият начин да имаме душ, който се адаптира към височината на всеки, беше да инсталираме душ със скоби за регулиране. Сега всеки може да го нагласи точно според ръста си.

Смесителни батерии от Roca

ЗА БЕЗОПАСНОСТТА

Алисия, 35 г.

Благодарение на системата за плавно затваряне, съм спокойна, защото знам, че децата няма да наранят пръстите си, когато затварят чекмеджетата или пускат тоалетната седалка. И за термостатичните смесители, които не се загряват от температурата на водата, не се притеснявам, че може да изгорят ръцете им, ако докоснат батерията, докато ги къпя.

Смесителни батерии от Roca
Сподели