СЪВЕТИ

АКСЕСОАРИ ЗА БАНЯ ЗА НАМАЛЕНА ПОДВИЖНОСТ: СЪЮЗНИЦИ ДО ЖИВОТ

Колекцията Access предлага своите гами Comfort и Pro: голямо разнообразие от аксесоари за баня за хора с увреждания или за възрастни хора, които се нуждаят от помощ, за да се грижат за себе си.

Подобно на приятел, който остава до вас, когато най-много ви е необходим, аксесоарите за баня за намалена подвижност могат да осигурят безусловна подкрепа за вашите лични ритуали. Специално проектирана за обновяване на баните за възрастни хора или за преодоляване на проблемите с мобилността, колекцията Access обединява всички видове аксесоари за душ или тоалетна. С ергономичността и функционалността като основна цел, тя предлага не само широка гама от дръжки, но също и столове, облегалки и опори за крака, създадени, за да направят ежедневието ни по-лесно както в домашни условия, така и в професионални помещения като домове за грижа за възрастни хора или болници.

Дръжки, които ви подкрепят

От почти един метър дълги прави дръжки до ъглови дръжки, които едва достигат 500 мм, Access предлага множество аксесоари, които могат да издържат тегло до 150 кг. Монтирайте вертикално или хоризонтално дръжки за душ или тоалетна. Помислете също и за сгъваемите решения – съобразно нуждите си. С дизайн без сглобки и бяло, гланцово или матово хромирано покритие, тези предпазни дръжки за баня могат да бъдат защитени с електрически изолатор и антибактериална обработка, особено подходящи за допълнителна безопасност в клиники или центрове за дневни грижи.

Седалки за душ и вана създадени за вашия комфорт

Понякога само една опорна точка не е достатъчна и душ седалка или стол за баня са нужни, за да направят ритуалите в банята по-лесни за възрастните или хората с намалена подвижност. Основни партньори на болногледачите, тези аскесоари за хора с увреждания могат да бъдат сгъваеми или да стоят свободно на пода. За да се осигури максимална гаранция в публичните центрове, Access Pro предпазва от бактерии душ столовете и седалките, които спомагат за използването на мивката и бидето.

Сподели