thub_journalists.jpg

Рока България

Експо Баня София бе отново домакин на наградите на журналистическия конкурс СВЕТОВЕ И ЦВЕТОВЕ 2014

Конкурсът се организира от Сдружението на испаноговорещите журналисти в България, Съюза на българските журналисти и от Рока България. На специална церемония, наградите връчиха посланици и представители на посолствата на Аржентина, Венесуела, Испания и Куба, на почетното консулство на Чили, директорът на Институт Сервантес – София, и.д. председател на Съюза на българските журналисти, Рока България и др.

ish-2015-mediana.jpg

Рока България

Roca въвежда в бъдещето с „Нови хоризонти“ за банята на ISH 2015 във Франкфурт

Бъдещето има нужда от извор, начало Иновациите изискват традиция. Да преоткриеш себе си, оставайки верен на себе си. Това е един от крайъгълните камъни на почти 100-годишното развитие и корпоративна култура на Roca. Така днес с „Нови хоризонти“ Roca преминава в бъдещето, като показва начини и решения за проектиране на банята по един интелигентен и устойчив начин, като същевременно се фокусира върху потребностите на клиентите. Ние сме много щастливи да ви отведем на това пътешествие. Заповядайте и се надяваме, че вие очаквате с нетърпение всичко, което имаме да ви покажем на ISH 2015.

thub_theatre.jpg

Рока България

Приказен следобед с Ателие „Прегърни ме“ и пиесата „Снежанка и седемте джуджета“ в Експо Баня София

• На 13 декември (събота), каним децата в София и техните родители да се присъединят към децата от Ателие „Прегърни ме“ и да се забавляват заедно, като направят театрално представление. Вход свободен. • С децата ще работят актьорите Владимир Димитров, Рашко Младенов и художниците Никола Тороманов, Чавдар Гюзелев, Христо Нейков и Виолета Халваджиева.

historias-de-futbol-thu.jpg

Рока България

Три вечери с испанско кино и футбол в Експо Баня София

Специално за феновете на футбола, киното и испанския език, испанските футболисти от ПФК „Левски“ АНТОНИО САЛАС КИНТА-АНИЕТЕ и МИГЕЛ БЕДОЯ ще раздават автографи на закриването на кинопоредицата „Футболни истории“.