roca-ish-2017-stand-thu.jpg

Рока България

Roca събира бъдещето и миналото на щанда си на ISH

В годината на своя вековен юбилей, Roca участва на изложението ISH във Франкфурт с нова концепция на щанда. Roca Mall е модерен търговски център с над 1000 кв.м. площ. Тук компанията събира историята, настоящето и бъдещето на марката, посредством различни свои колекции и продукти.

bg-th-jumpthegap.jpg

Рока България

Иновацията е потребна: първата ‘jumpthegap talk’ среща в София

• Дискусията ще се проведе на 21 февруари в Експо Баня София с участието на дизайнера Валентин Водев, член на международното жури на конкурса за млади дизайнери jumpthegap. Той ще представи и възможностите за участие в конкурса. • Седмото издание на jumpthegap, един от най-престижните конкурси за дизайн, стартира в края на 2016 г. и е отворено за участие на млади професионалисти и студенти по архитектура от цял свят, а наградният фонд от 26,000 евро е рекорден за всички досегашни издания.

sbj-bg-th.jpg

Рока България

Експо Баня София отново бе домакин на журналистическия конкурс „Светове и цветове“

10 журналистически награди и 6 отличия „Обединител на култури” бяха раздадени на емоционалната церемония на конкурса в памет на Светлана Плашокова-Митева и Самуел Франсес, чийто съорганизатор е СБЖ. Поздравленията си отправиха посланици и висши дипломати от Аржентина, Венесуела, Еквадор, Испания, Куба, Чили и др.