Еко-технологии, щадящи околната среда

Нашият ангажимент към опазването на околната среда ни доведе до разработването на решения за пестене на вода и енергия

 

Cold Start

Иновативна система, която стартира смесителя за умивалник със студена вода. Отварянето на ръкохватката надясно е блокирано, поради което водата тече студена непосредствено от начална позиция. При завъртане на ръкохватката наляво, течащата вода постепенно се затопля. По този начин се спестява не само вода, но и енергия, тъй като нагревателят не се задейства, когато това не е необходимо. Тази технология се предлага и с иновативна прогресивна керамична глава за постепенна промяна, която има същата функция при смесител с врътки, вместо ръкохватка.

 

 

Продукти с тази технология: L20, Singles, L90

 

 

Urinario Flushfree

Нова концепция за писоар, който не изисква вода или електричество, за да бъде използван. Неговата иновативна система използва касета, която предотвратява неприятни миризми чрез емисии на въздух с аромат на лимон, като се избягва разхищаването на вода и енергия. Патронът се сменя лесно (извършва се след всеки 6000 цикъла).

W+W

Този зашеметяващ дизайн определя нова категория за обзавеждане за баня: умивалник и тоалетна интегрирани в едно. Това устройство с двойна функция позволява повторно използване на водата от умивалника, като я изпраща в казанчето след процес на филтриране. Предложение, което позволява двойно използване на водата и е наградено с няколко отличия за дизайн и устойчиво развитие.

 

 

Продукти с тази технология: W+W

 

>> Ако искате да научите повече за технологиите на Roca, щадящи околната среда, посетете Roca Loves the Planet.

Компанията