Галерии Roca

Разгледайте сградите, емблематични за марката Roca

Галериите Roca са не само физически места, а по-скоро цялостна концепция, която подсказва за авангардността на предложенията и далновидната визия на Roca. Построени според принципите на дизайна, иновациите и устойчивостта, сградите Roca Gallery ясно демонстрират водещия и глобален ангажимент на марката за непрекъснат дискурс с обществото като цяло, и по-специално с професионалисти, споделящи общ интерес и посветеност на култивирането на концепцията за съвременната баня.

Галериите Roca служат като място за срещи и арена за открит диалог, привличащи сходно мислещи дизайнери, архитекти и специалисти по интериор от цял свят. Галериите в Лондон, Шанхай, Барселона, Мадрид, Лисабон и Пекин предоставят мултидисциплинарна платформа за обмен, като по този начин изграждат световна мрежа за формулиране, тълкуване, генериране и споделяне на информация за новите тенденции в областта.

Архитектите Zaha Hadid в Лондон, Студио Francesc Rifé в Шанхай, Архитектурно студио Borja, Lucía and Carlos Ferrater’s OAB в Барселона, Студио Lamela в Мадрид и Ferruz Decoradors в Лисабон и Ма Янсонг (Ma Yansong) в Пекин дадоха живот на тази визия в Roca Gallery, които съчетават интригуващ поглед и вярно представяне на ценностите на марката.

Затова Roca Gallery са проектирани като гъвкави, функционални места, където се демонстрира богатата гама от продукти Roca заедно с широкото предлагане на социално- културни дейности.

 

Roca Barcelona Gallery

Gallery experience

Roca Lisboa Gallery

Roca London Gallery

Roca London Gallery

Roca Madrid Gallery

Roca Beijing Gallery

Компанията