What's news

th_bg_swing_party_bg_2019.jpg

София, 17 май 2019 г. – На 16 май 2019 г, в изложбената зала Експо Баня София, на стилно суинг парти, Roca посрещна български бизнес партньори, приятели, архитекти, интериорни дизайнери и ценители на високото качество и непреходен дизайн. Събитието бе вдъхновено от Carmen , новата винтидж колекция за баня Roca. Carmen е цялостна колекция за класическа баня. Тя възражда ведрия романтичен стил с емблематичен за марката умивалник от 40-те години на миналия век в съчетание с последните иновации в света на банята. Част от тях са: Supralit®, иновативен антибактериален материал за седалките; Rimless технология за тоалетните; системи за икономия на вода и енергия.

Carmen е елегантна, привлекателна дама, без възраст. Има своя уникален стил, обича детайлите, открива вдъхновение в мъничките неща. Истинска романтичка, но и перфекционист. И освен това, като всички нас, обича и да се забавлява. Как да не се влюби в нея човек?” Така Веселин Симов, мениджър Маркетинг и продажби на Roca за Югоизточна Европа и  домакин, представи новата винтидж колекция в приветствието си към гостите.

Колекция Carmen бе център на събитието с арт-инсталация на дизайнера Симона Стоянова. Тя представи фюжън между пространствата на банята и зоната за социален живот и релакс в дома, стилове, минало и настояще. Мебелите и аксесоарите бяха предоставени от немската марка КАРЕ.

В стила на 40-те, за доброто настроение на гостите се грижиха младите музиканти от формация Джинджър груув и професионалните състезатели по латиноамерикански танци Валентина Маркова и Любомир Якимов.

Гостите на събитието първи се запознаха с новата винтидж колекция Carmen на Roca. Колекцията е представена в изложбената зала на Roca на бул. Мария Лиуза 16 в София и на интернет сайта www.roca.bg. Продуктите от колекция Carmen се предлагат в дистрибуторската мрежа на Roca.

Вижте събитието в снимки тук  

https://www.facebook.com/pg/ExpoBathSofia/photos/?tab=album&album_id=2758190274197419

* * *

Roca
Roca е компания за дизайн, производство и търговия на продукти за баня, подови и стенни керамични облицовки, в услуга на секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн. Повече от сто години след създаването си, компанията има над 22,600 служители, 78 производствени предприятия и оперира в над 170 държави на пет континента.

Roca си сътрудничи с именити дизайнери, архитекти и дизайнерски студиа като Белен и Рафаел Монео, Дейвид Чипърфийлд, Заха  Хадид, Херцог и де Мюрон, Шмит и Лакнер, Хавиер Марискал, Антонио Було и други.
www.roca.bg


Партньори на събитието

Симона Стоянова, дизайнер на арт-инсталация Carmen. Симона Стоянова е интериорен дизайнер и творчески директор - организатор външни прояви на националната платформа за интериорен и продуктов дизайн Dibla.

KARE, мебели и аксесоари в арт-инсталация Carmen. Марката KARE от 1981 година, представя уникални и автентични, пълни с въображение и вдъхновение идеи за обзавеждане. Разнообразието от нови мебели, осветление и аксесоари за обзавеждане включва очарователни открития от непопулярни занаятчийски работилници и изящно изработени мебели от масивна дървесина. Mарката изненадва с достъпни и привлекателни колекции - за нестандартните и романтичните, за дивите и мислещите, за странните птици и всички онези, които отхвърлят заобикалящите ги ограничения, когато става въпрос за обзавеждане на дома.

Roca организира стилно суинг парти за новата си винтидж колекция Carmen

Колекцията за баня Carmen е вдъхновена от емблематичния за Испания умивалник на Roca от 40-те години на миналия век и съчетава най-новите технологични разработки на марката.