What's news

thu-if-awrds-2019.jpg

Roca е победител в тазгодишния конкурс за световно признатата награда за дизайн iF DESIGN AWARD. Колекцията смесители Insignia спечели наградата за продуктов дизайн в категория Баня. Всяка година, най-старата независима организация за дизайн iF International Forum Design GmbH, базирана в Хановер, организира iF DESIGN AWARD.

Колекцията Insignia проектирана от Рамон Бенедито, спечели вота на 67-членното жури от независими експерти от цял ​​свят. Съревнованието бе оспорвано: 6 375 заявки от 52 страни се конкурираха да получат печата за качество.

За iF DESIGN AWARD
Вече 66 години, конкурсът iF DESIGN AWARD е признат като арбитър за качество на изключителен дизайн. Етикетът iF за изключителен дизайн е всепризнат, а iF DESIGN AWARD е една от най-значимите награди за дизайн в света. Награда за дизайн се присъжда в следните дисциплини: Продукт, Опаковка, Комуникация, Интериорна Архитектура, Професионална концепция, Дизайн на услуги/UX и Архитектура. Всички наградени продукти и услуги се представят в каталога iF WORLD DESIGN GUIDE, в приложението iF design app и в експозиция на iF design Hamburg.

Roca спечели iF DESIGN AWARD 2019

Колекцията смесители Insignia на Roca, проектирана от Рамон Бенедито, получи награда IF DESIGN AWARD.