expobath-sofia-3-2015-mediana.jpg

Рока България

Експо Баня София представя „Лявото око“ - международна фото изложба по повод 8 март

По повод международния ден на жената, изложбата представя женския свят, уловен от обективите на дванайсет дами, фотографи от България и чужбина, отличени с множество престижни награди. Изложбата се провежда под патронажа на Госпожа Маргарита Попова, вицепрезидент на Република България, от 7 до 27 март 2015 г.

new_09.03.15-mediana.jpg

Рока България

Вицепрезидентът Маргарита Попова откри изложба на жени фотографи в Експо Баня София

„Лявото око“ е изложба на 12 жени фотографи от България и чужбина. Във фокуса на техните обективи е женската енергия. Изложбата е открита до 27 март 2015 г. в изложбената зала на Roca на бул.Мария Луиза 16. Вход свободен.

ish-2015-mediana.jpg

Рока България

Roca въвежда в бъдещето с „Нови хоризонти“ за банята на ISH 2015 във Франкфурт

Бъдещето има нужда от извор, начало Иновациите изискват традиция. Да преоткриеш себе си, оставайки верен на себе си. Това е един от крайъгълните камъни на почти 100-годишното развитие и корпоративна култура на Roca. Така днес с „Нови хоризонти“ Roca преминава в бъдещето, като показва начини и решения за проектиране на банята по един интелигентен и устойчив начин, като същевременно се фокусира върху потребностите на клиентите. Ние сме много щастливи да ви отведем на това пътешествие. Заповядайте и се надяваме, че вие очаквате с нетърпение всичко, което имаме да ви покажем на ISH 2015.