Нашата компания

Референтни проекти

Продуктите на Roca могат да бъдат забелязани в най-уважаваните и емблематични сгради в цял свят

Хотел W Барселона

Архитект: Ricardo Bofill

Категория: Хотели и курорти

Дата на монтаж: 2009

Хотел W Барселона, широко известен и като хотел Вела, е част от южното разширение на пристанището на Барселона. Проектирана от испанския архитект Рикардо Бофил, тази сграда е част от Starwood Hotels and Resorts Worldwide Inc.

Колекции, включени в проекта

Жилищен комплекс Cortina Residence

Cortina Residence е жилищен комплекс, намиращ се в северната част на Букурещ, в непосредствена близост до красивия парк Херастрау, магистралата Букурещ – Плоещ; летището и идеалния център на града. Проектът за строежа на комплекса е дело на известната WESTFOURTH компания.

Айфелова кула

Айфеловата кула, построена от френския инженер Густав Айфел за Световното изложение в Париж през 1889 г., годишно приема 7,1 милиона посетители, превръщайки се в най-посещавания срещу входна такса обект в света. При ръководения от студио Moatti et Rivière проект за реновиране на Айфеловата кула, за обзавеждането на баните на емблематичната сграда, са избрани продукти Roca.

Хотел Sheraton Huzhou

Проектираният от световноизвестния архитект Ma Yansong хотел Sheraton Huzhou Hot Spring Resort е единственият международен луксозен хотел в Худжоу, което го прави една от най-престижните емблеми на града.

Стадион Arena Pantanal

Arena Pantanal е многоцелеви стадион в Куяба, Бразилия, специално построен за Световното първенство по футбол 2014 г., когато ще бъде домакин на четири мача. С капацитет от 42 968 души, той ще може да бъде домакин и на други събития като развлекателни прояви, изложби и панаири.

Болшой театър

Болшой театър отваря врати за първи път на 20 октомври 1856 г., по време на коронацията на Александър II. През годините той се е утвърдил като една от основните забележителности на Москва.

Гранд хотел Hostal de La Gavina

Луксозният хотел Hostal de La Gavina в Сагаро, Жирона. Намира се на митичната Коста Брава в Каталуня и съчетава дискретна модерност и елегантен дизайн с изключително рафинирана класическа, традиционна атмосфера.

Хотел и спа Rafayel on the Left Bank

Rafayel on the Left Bank е част от зашеметяващото и всепризнато благоустрояване на Falcon Wharf в Батърсий. Проектирана от архитекта Джеймс Бърланд, уникалната и възхвалявана сграда от стомана, стъкло и дърво осигурява подходящ дом за Rafayel on the Left Bank.

Олимпийското село в Пекин

Почти 15 000 продукти Roca, включително смесители, мивки и тоалетни, са инсталирани в олимпийските сгради в Пекин: в редица хотели, олимпийското село, два стадиона и Командния център за сигурност за Олимпиадата.